FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL 3-2 CEAHLĂUL

VIDEO Astafei explică reuşita senzaţională din meciul cu Ceahlăul: „E vorba de instinct”

Articol de - Publicat sambata, 18 mai 2013 00:00 / Actualizat sambata, 18 mai 2013 01:40

Victor Astafei, atacantul celor de la Oţelul a înscris un gol superb în meciul cu Ceahlăul, cîştigat de gălăţeni cu scorul de 3-2. Este reuşita sa cu numărul 9 în acest sezon.

Ai aici VIDEO cu execuţia lui Astafei!

„Niciodată nu poţi să spui că te gîndeşti dinainte la un astfel de gol. Nu sunt vreun clarvăzător, e vorba de moment, de instinct şi bineînţeles de noroc. De multe ori îmi doresc să prind poarta, de obicei am execuţii de genul acesta, suprinzătoare. Sunt un jucător flexibil, că să zic aşa”, a comentat Astafei execuţia din meciul cu nemţenii pentru GSP.RO.

Atacantul Oţelului evoluează cu cască la fiecare meci, după o accidentare dură suferită în 2011, într-un meci cu Astra, în perioada în care juca pentru Tîrgu Mureş. „Şi acum am probleme. Am rămas cu sechele, auzul e afectat. Mă jenează şi pe teren, dar trebuie să o port, e vorba de sănătatea mea”, a explicat jucătorul.

În perioada în care evolua la Tîrgu Mureş, presa a scris că Astafei se afla în atenţia Stelei, fiind pe placul managerului Mihai Stoica. „Ehh, o grămada de vorbe şi nimic concret”, a comentat gălăţeanul despre interesul roş-albaştrilor de atunci.

Astafei a fost adus la Oţelul în decembrie 2012 de la Tîrgu Mureş. Gălăţenii au plătit pentru el 250.000 de euro, iar atacantul are contract pînă în vara lui 2016.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (4)
14mai1948
14mai1948  •  18 Mai 2013, 14:23

dupa ultimu meci al astrei hotii sint cei condusi de dinu vama ,a cistigat dintr-un ofsaid de 1m in min 95 .. petrolu e subtire la fratii ,vama se pricepe la asa ceva se pare !

plischi
plischi  •  18 Mai 2013, 07:38
Postat de crapcaras pe 18 Mai 2013, 02:16

Iar sunteti la furat GSP. ..Click pe link sa vezi golul lui Astafei si gasesti 5 alte goluri....Paul Anton, Tiganasu, Lazar, Herea, Vancea...Cum dracu' va rabda ba pamantu' ba incompententilor....

spre norocul mau, am apucat sa vad golul in direct, asa ca n-am avut nevoie sa ma uit din nou. fiecare cu bafta lui...

plischi
plischi  •  18 Mai 2013, 07:36

mda, este cel mai frumos gol pe care l-am vazut de cand ma uit la fotbal - si a trecut ceva vreme de-atunci - insa "ce-o fi o fi, eu incerc" nu e totuna cu instinctul.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează