FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - CEAHLĂUL 4-2

VIDEO Astra - Ceahlăul 4-2 » Giurgiuvenii opresc seria celor 3 înfrîngeri consecutive şi revin pe locul 2

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 aprilie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 21 aprilie 2013 18:59

Astra a reuşit prima victorie după 3 etape consecutive în care a pierdut puncte importante în lupta pentru ocuparea unui loc de Europa League. Giurgiuvenii au învins pe teren propriu Ceahlăul, scor 4-2.

Vezi AICI desfăşurarea liveTEXT

Vezi aici VIDEO cele mai importante ocazii!

Golubovici a deschis scorul din penalty în minutul 9, însă giurgiuvenii au reuşit să revină pe tabelă graţie unei "duble" a lui Fatai şi un gol norocos al lui Youseff. Cînd mai erau doar 8 minute de joc, Pavel a profitat de o gafă în defensiva giurgiuvenilor şi i-a readus pe nemţeni în joc.

Nu pentru foarte mult timp însă, pentru că Bukari şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor, ducînd scorul la 4-2. Cu aceste trei puncte, giurgiuvenii revin pe locul 2, cu 50 de puncte, cel puţin pînă mîine. Aceştia pot fi depăşiti de Petrolul, dacă ploieştenii înving Steaua la Bucureşti.

Ceahlăul rămîne pe locul 14, cu 27 de puncte, cu doar două peste Concordia Chiajna, însă cu emoţii mari în ceea ce primeşte salvarea de la retrogradare.

Echipe de start:

Astra: S. Lung jr - Măţel, A. Mureşan, Ben Youssef, Morais - Tembo, Florescu, Budescu, Di Stefano - Fatai, Ivanovski
Rezerve: Gavrilaş, Ben Djemia, Enache, Boukari, Bărbăianu, Melinte, De Amorim

Ceahlăul: Miron - Moreno, Dumitraş, Ichim, Marc - Monroy, Achim - M. Constantinescu, Golubovici, Ad. Gheorghiu - Titone
Rezerve: Jovici, Barna, Cazan, Tolimir, Lukanovici, A. Pavel, Ştefănescu

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (44)
craioveanu11
craioveanu11  •  22 Aprilie 2013, 00:48

Sponsor oficial al echipei Ceahlaul este Superbet :))))

theopalas
theopalas  •  21 Aprilie 2013, 22:51

ngfjhgvkbjnbklnk,jm

redarrow
redarrow  •  21 Aprilie 2013, 20:21
Postat de blaustein pe 21 Aprilie 2013, 17:31

Stati calmi, ca nu e 2 pauza, 1 final. Este clar 2, cartile au fost facute pentru Ceahlaul nu pentru Astra care a inceput sa cedeze tot in ultima parte, chiar nu cred ca ii intereseaza locul 3 cum la fel nu ii intereseaza nici Cupa, dar va trece de semifinale pentru ca CFR cred ca isi doreste mai mult decat Astra SA PARASEASCA COMPETITIA, ei au alte combinatii, isi "PREGATESC TERENUL" pentru anul viitor, asta e alta poveste. In schimb Ceahlaul chiar vrea sa ramana in Liga I. Rezultatul este clar.

uite unu care se pricepe la fotbal. plin de experti pe aici

Vezi toate comentariile (44)
Comentează