FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - ASA TG. MUREȘ 1-1

VIDEO Attila Bunul » Veteranul Hadnagy l-a salvat pe Pustai de un eșec la debut: 1-1 cu Tg. Mureș

Articol de - Publicat luni, 05 octombrie 2015 00:00

Profesorul s-a întors în Liga 1, dar fotbalul nu-i matematică! Cristi Pustai n-a avut parte de un debut liniștit pe banca moldovenilor. Echipa sa a început slab meciul cu ASA-ul lui Bergodi.

Mai întîi, Kortzorg a trimis pe lîngă poartă cu capul dintr-o poziție bună. Replica gazdelor nu a venit, iar ASA-ul a deschis scorul după ce Gonzalez i-a arătat colegului său cum se lovește balonul cu capul. S-a înălțat în careu și a plasat mingea fără nici o șansă pentru Iliev (24). Prima oară cînd Botoșaniul a ajuns la poartă s-a întîmplat în minutul 42, dar Fulop a trims alături.

Click aici pentru VIDEO!

La vestiare, probabil, Pustai și-a scos la tablă toată echipa pentru că elevii lui au început mai bine repriza secundă. Bordeianu a avut șansa egalării, însă a trimis peste poartă (52). ASA-ul s-a speriat și n-a mai urcat în ofensivă. Moldovenii au profitat și au împins jocul spre poarta lui Viciu.

Hadnagy a ratat reluarea dintr-o poziție ideală, spre disperarea lui Pustai (55), dar veteranul de 35 de ani s-a revanșat în minutul 73. A recuperat o minge și a marcat după ce l-a depășit în viteză pe Velayos. Botoșănenii au rămas sus, dar n-au mai ajuns la poarta oaspeților. În schimb, ASA-ul putea pleca pînă la urmă cu toate puncte, dar Axente (84) și Balici (88) l-au iertat pe Iliev.

"Nu știu ce se întîmplă, jucăm bine, dar nu cîștigăm. Mingea nu vrea să intre în poartă. Sîntem disperați, nu știu ce altceva am mai putea face"
Pablo Brandan, mijlocaș ASA Tg. Mureș

"Nu contează cine domină, important este rezultatul. Cred că ambele echipe trebuie să fie mulțumite cu acest rezultat, fiecare a luat cîte un punct"
Florin Acsinte, căpitan Botoșani

Penalty refuzat lui ASA

Arbitrul Radu Petrescu i-a enervat aseară pe cei de la Tîrgu Mureș. În minutul 31, a lăsat jocul să continue după ce Miron l-a împins în careu pe Manolov, împiedicîndu-l pe atacantul mureșenilor să ajungă la o centrare. Reluările TV au demonstrat însă că "centralul" bucureștean ar fi trebuit să dicteze penalty. Aflat în studioul DolceSport, fostul arbitru Constantin Zotta a declarat: "Atacantul știe să profite, dar este clar că trebuia dictată o lovitură de pedeapsă".

caseta

Citește și:

Istvan Kovacs, criticat pentru o singură fază din finala Europa League: „Nu a acordat un penalty clar”
Europa League
Istvan Kovacs, criticat pentru o singură fază din finala Europa League: „Nu a acordat un penalty clar”
„80% e PLECAT!” » Rapid pierde cel mai important jucător, dar i-a găsit deja înlocuitor: „Vrem să-l aducem!”
Superliga
„80% e PLECAT!” » Rapid pierde cel mai important jucător, dar i-a găsit deja înlocuitor: „Vrem să-l aducem!”
Ce înseamnă victoria Atalantei pentru fotbalul italian: în Liga Campionilor se conturează un scenariu fabulos!
Europa League
Ce înseamnă victoria Atalantei pentru fotbalul italian: în Liga Campionilor se conturează un scenariu fabulos!

Ironia sorții » Fostul jucător de la FCSB, la un pas să semneze chiar cu echipa care l-a retrogradat!

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează