FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - U CLUJ 6-2

VIDEO Au dat cu "şepcile" de pămînt! » U Cluj a fost umilită de Pandurii în primul meci al noului sezon

Articol de - Publicat sambata, 21 iulie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 20 iulie 2012 22:22

Gorjenii s-au distrat cu o echipă a Universităţii mai slabă ca niciodată şi care nu arată ca una care ar putea supravieţui în Liga 1


Oricît ar vinde, Petre Grigoraş nu rămîne sărac. Antrenorul cel mai tare din oraş formează echipe frumoase în fiecare an, dar nu face pasul la un club de top. Se mulţumeşte, în schimb, să se distreze cu echipele mici. O echipă mică a ajuns Universitatea Cluj după ce Florian Walter a transportat tot la Ploieşti: jucători, autocar şi bani.

Click aici pentru rezumatul VIDEO al partidei!

Ardelenii au fost ca o sită în apărare, iar elevii lui Grigoraş au cernut goluri. Ibeh (11 şi 23) s-a infiltrat într-o defensivă inexistentă şi a marcat lejer, o dată cu latul, printre picioarele lui Boşneag, şi apoi cu capul! Stoperul Viera (15) a pus şi el fruntea la capătul unui corner în faţa unor stoperi turnaţi în plumb. Cu jucători luaţi din coşul de reduceri sau nedoriţi de nimeni, Claudiu Niculescu pare să aibă şanse infime să păstreze Clujul în Liga 1.

Mingile au continuat să şuiere pe lîngă Boşneag, iar Răduţ (66), Matulevicius (76) şi Karim (85) au scuturat şi plasa. Păcurar (75) a mai spălat din ruşine, iar finalul l-a găsit pe Clau-gol cu mîinile în cap, gîndindu-se să se reapuce de fotbal!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
pinteaviteazul
pinteaviteazul  •  21 Iulie 2012, 14:01

Ps - la greu. Asta toamna erati viteji...slujind cu sirg pe Busca si Becali ! Acum culegeti ROADELE !!!

pinteaviteazul
pinteaviteazul  •  21 Iulie 2012, 13:58

Unde sint fanii "U" ??? Daca va prindeau CFR ?? Iesiti vitejilor la interval si la gru !!

pinteaviteazul
pinteaviteazul  •  21 Iulie 2012, 13:56

Unde sint fanii "U" ??? Daca va prindeau CFR ?? Iesiti vitejilor la interval si la gru !!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează