FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - VOLUNTARI 1-1

VIDEO Au pus punctul pe X » FC Voluntari a plecat cu un punct de la Ploiești, 1-1, deși a fost dominată 90 de minute

Articol de - Publicat duminica, 19 iulie 2015 00:00

Vîlceanu a semnat o reușită fabuloasă, însă Maftei a stabilit scorul final un minut mai tîrziu, după un autogol

Meci electrizant aseară pe "Ilie Oană"! Petrolul a deschis balul ocazilor încă din primul minut prin Varga, care a tras în plasa laterală rămas singur cu portarul. Moussa a reluat cu capul după un corner executat de același Varga (8), însă Pîrvulescu a respins de pe linia porții. Tunisianul a mai trecut în două rînduri pe lîngă deschiderea scorului (26, 28), dar Balauru a reușit să-și salveze echipa.

Click aici pentru VIDEO!

Pofta de joc a "lupilor" nu s-a opacizat după pauză: Zoubir a avut prima ocazie (46), iar Marinescu a trimis în transversală după o lovitură de cap de la 10-11 metri. Jocul clocotea, show-ul stătea să-nceapă. După ce Grigorie a înscris din foarfecă în prima etapă, Vîlceanu a reușit un eurogol (54). Mijlocașul ilfovenilor a tras puternic de la 25 de metri, mingea oprindu-se chiar în vinclul lui Pecanha: 0-1!

Formația lui Vintilă a trăit doar 63 de secunde de glorie: scăpat singur în banda dreaptă, Nepomuceno a centrat puternic, iar Maftei a deviat mingea în proprie poartă, printre picioarele lui Balauru: 1-1! Rămași în 10 după eliminarea Poverlovici (84), ilfovenii au rezistat atacurilor furibunde ale Petrolului și ambele formații au două egaluri în tot atîtea partide.

"E păcat că în minutul 30 l-am pierdut pe Benga. E un copil de perspectivă, sper să nu fie ceva foarte grav. Am încercat să jucăm cu doi atacanți, dar nu am rezistat fizic. Am ratat mult prea mult"
Tibor Selymes, antrenor Petrolul

"Trebuie să găsim mai multe soluții în ofensivă. Sperăm să obținem și noi prima victorie etapa viitoare. Au fost decizii controversate de arbitraj de ambele părți, însă nu vreau să mă leg de acest aspect"
Bogdan Vintilă, antrenor FC Voluntari

"În primul rînd, vreau să mulțumesc staff-ului tehnic, care a luat hotărîrea să joc titular. Mă simt bine la Voluntari. E un grup foarte unit. Trebuie să spargem gheața și să bifăm primul succes"
Robert Vîlceanu, mijlocaș FC Voluntari

Benga, out!

Selymes a fost nevoit să facă prima înlocuire înainte de pauză. După un duel dur la cap cu Todoran, Benga a părăsit terenul accidentat. Fundașul "lupilor" a fost transportat la spital pentru investigații, în locul său fiind aruncat în joc Roberto Alecsandru. Fotbalistul era să marcheze în proprie poartă la chiar prima atingere, însă mingea a lovit bara porții lui Pecanha (44).

clipboard01

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
mplttev
mplttev  •  20 Iulie 2015, 14:04
Postat de juliusmad pe 19 Iulie 2015, 09:29

aici s-a vazut calitatea jucatorilor adusi liber de contract

Astea sunt condițiile financiare, deocamdată. Din păcate. Mai rău e că majoritatea trupelor din primul eșalon trec printr-o perioadă auctă de criză financiară. De ce nu se promovează mai mult juniorii proprii pe care îi plătești cu mai puțini bani, eu nu știu. Campionatul nostru a devenit El Dorado epavelor fotbalistice din Europa și nu numai.

juliusmad
juliusmad  •  19 Iulie 2015, 09:29

aici s-a vazut calitatea jucatorilor adusi liber de contract

Vezi toate comentariile (2)
Comentează