FOTBAL  »  Superliga  »  ASA TG. MUREȘ - CHIAJNA 1-0

VIDEO Baciu respiră greu » Chiajna a pierdut şi la ASA Tîrgu-Mureş, 0-1, a bifat al doilea eşec consecutiv, iar Stoican e gata să preia echipa

Articol de - Publicat sambata, 25 iulie 2015 00:00

ASA-ul s-a schimbat masiv faţă de echipa care a ameninţat-o sezonul trecut pe Steaua că-i ia titlul! Petrescu a făcut nişte modificări, Miriuţă, la fel.

Mureşenii au rămas încă o formaţie la fel de incomodă pentru adversare, o echipă care ştie cum să joace la rezultat, una care dă dovadă de maturitate.

Oaspeţii şi-au creat cea mai mare şansă după doar cîteva secunde, însă Constantinescu a trimis alături. Apoi, gazdele au ieşit la joc. Axente, Pedro şi Javzici au trecut pe lîngă deschiderea scorului. Văzînd aglomerarea oaspeţilor, Miriuţă a încercat să-i păcălească şi le-a cerut elevilor săi să cedeze iniţiativa. Ilfovenii au răspuns greu, şocaţi fiind de reacţia adversarilor.

Click aici pentru VIDEO!

Tactica a dat roade, iar ASA a devenit şi mai periculoasă pe măsură ce în defensiva oaspeţilor au apărut culoare. Ivan Gonzalez a nimerit bara cu o lovitură de cap (23), N’Doye l-a întins serios pe Iacob (31) şi imediat Javzici a trimis alături dintr-o poziţie bună. Golul plutea!
Şi a venit la 6 minute de la reluare! Hanca, introdus la pauză, i-a pasat pe culoar lui Axente, acesta a preluat cu călcîiul şi a rămas singur cu Iacob, pe care l-a executat! Cu obiectivul atins, Miriuţă a sunat retragerea, iar Chiajna a trecut din nou la conducerea, însă a ajuns greu la poarta mureşenilor şi cînd a făcut-o nu i-a dat nici o emoţie lui Stăncioiu. Ilfovenii şi-au complicat şi mai rău misiunea, după ce Marin a încasat două "galbene" în 8 minute şi şi-a lăsat colegii în inferioritate. Totuşi, nici ASA-ul nu a mai forţat, preferînd să-şi asigure avantajul de pe tabelă.

Meciul s-a terminat aşa, iar Baciu are de ce să aibă emoţii după ce echipa lui a ajuns la a doilea eşec consecutiv. Flavius Stoican a discutat deja cu conducerea Concordiei şi ar putea fi numit "principal". De partea cealaltă, Miriuţă şi ai lui rămîn neînvinşi, au 7 puncte şi-şi păstrează primul loc.

Mureşan a cedat

Gabi Mureşan trebuia să fie titular aseară, dar a fost înlocuit cu cîteva minute înainte de fluierul de start. Mijlocaşul de 35 de ani a acuzat probleme musculare la încălzire şi locul său în primul "11" a fost luat de N’Doye. De asemenea, în minutul 33, şi Marius Baciu a pierdut un fotbalist. Buleică s-a accidentat şi n-a mai putut continua partida, fiind înlocuit cu Serediuc. Mijlocaşul ilfovenilor e suspect de entorsă de ligamente la genunchi.

caseta

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
wertus
wertus  •  25 Iulie 2015, 12:39
Postat de zidane92 pe 25 Iulie 2015, 09:15

Daca vine scoican puteti s-o treceti pe concordia deja pe locul 14 in clasamentul final!

e nici chiar asa . dar 13 e sigur

zidane92
zidane92  •  25 Iulie 2015, 09:15

Daca vine scoican puteti s-o treceti pe concordia deja pe locul 14 in clasamentul final!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează