FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL - FCM TÎRGU MUREŞ 0-0

VIDEO Barajul Moţului » Oţelul nu a reuşit să spargă defensiva mureşenilor şi s-a ales doar cu un punct din meciul cu FCM

Sabău a reuşit să obţină un punct şi în faţa campioanei
Sabău a reuşit să obţină un punct şi în faţa campioanei

Articol de - Publicat luni, 30 aprilie 2012 00:00 / Actualizat luni, 30 aprilie 2012 00:13

Gălăţenii nu au reuşit să desfacă defensiva lui Sabău, iar oaspeţii au plecat cu un punct important în lupta pentru salvarea de la retrogradare.

Fără obiectiv în acest final de sezon, campioana Oţelul i-a îngrămădit totuşi pe mureşenii lui Sabău în primele 45 de minute. Antal a fost primul care a ameninţat poarta lui Albuţ în minutul 8, după ce a primit o pasă excelentă de la Giurgiu, dar şutul a trecut puţin pe lîngă.

VIDEO: Aici ai rezumatul meciului!

Aflaţi la un singur punct peste linie, ardelenii s-au remarcat doar la fazele fixe: Cordoş a fost din nou aproape să marcheze la centrarea lui Firţulescu, dar Brăneţ a fost la post.

Foarte motivaţi după scandalul cu fanii, Antal şi compania au revenit în ofensivă: pasa lui Rîpă a fost aproape să-l găsească pe Didi (19), Buş a centrat bine pentru reluarea lui Pena (30), acelaşi Antal a fost blocat de Sepsi (36) şi "capul" lui Sg. Costin a fost deviat în corner (42). În prelungiri, Apostu, scăpat singur, putea da lovitura pentru Tg. Mureş, însă atacantul dat afară de la Petrolul a şutat modest.

A doua repriză a avut aceleaşi coordonate: gălăţenii au atacat, iar băieţii lui Sabău s-au apărat pe 2 linii. Voleul lui Antal, blocat in extremis de Cordoş, putea să însemne 1-0 în debutul mitanului secund (46) şi, un sfert de oră mai tîrziu, Pena nu a cadrat centrarea lui Buş.

Pe final, introdus să revitalizeze atacul moldovenilor, Viglianti "a pasat" aproape perfect pentru ardeleanul Bujor, însă tînărul atacant al lui Sabău nu a putut profita. Finalul a înmuiat picioarele gazdelor, rămase în "10" după eliminarea lui Iorga, şi "Moţul" a realizat ceea ce şi-a propus la începutul partidei.

"Eu sînt responsabil pentru această situaţie, doar eu sînt vinovat. Trebuie să ieşim din criză, altfel riscăm să ne facem de rîs pe finalul acestui sezon. Nu-mi voi da demisia, dar dacă preşedintele spune că nu mai sînt util, atunci voi pleca" (Dorinel Munteanu, antrenor Oţelul Galaţi)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
bluevibess
bluevibess  •  02 Mai 2012, 11:47

Echipa Pulii mele.

mbogdan80
mbogdan80  •  30 Aprilie 2012, 11:25

un baraj cu moţ

new_philips
new_philips  •  30 Aprilie 2012, 10:22
Postat de asyan pe 30 Aprilie 2012, 07:35

campionii ,campionii...... vai mama lor de campioni o sa va desfiintati ca echipa lui Bucsaru la anul

tu habar n-ai ce se intampla, dar dai din gura ca babele din piata.romanul doar se pricepe la orice.o sa ai o mare surpriza daca iese stan primar.si iese.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează