FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

VIDEO Becali, distrus după înfrîngerea cu Pandurii: "Sînt penibil, nu mai vorbesc!"

Becali este supărat după înfrîngerea cu Pandurii
Becali este supărat după înfrîngerea cu Pandurii

Articol de GSP - Publicat luni, 19 septembrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 19 septembrie 2011 09:18

Becali a plecat din tribună cu 10 minute înainte de final, după care a anunţat la GSP TV: "Să nu mă mai sunaţi că am ajuns pe locul 7, să vorbească ăia care merită, Copos, Paszkany".

Patronul Stelei n-a suportat să vadă umilinţa de aseară pînă la final. A plecat din lojă cu mult înainte de a se termina jocul, după care a intrat în direct la GSP TV. "De astă-seară mi-e clar că asta nu e echipă care să ia titlul. Păi, Barcelona a avut 1-0 în minutul 5 şi s-a terminat 8-0. Noi am avut 1-0 în minutul 3 şi am luat bătaie, asta înseamnă să n-ai caracter", a spus Becali, care apoi l-a luat în vizor pe Galamaz: "Marele fotbalist Galamaz s-a făcut de rîs, a dansat pe lîngă Voiculeţ şi l-a lăsat să dea gol".

"Începînd de azi, rog frumos televiziunile să nu mă mai sune că nu mai am ce să vorbesc. Sînt penibil să dau din gură cînd sînt pe locul 7. Să vorbească ăia care merită, Copos, Borcea, Paszkany, cei care sînt pe primele locuri, nu eu, care vorbesc în fiecare zi, îmi fac numai duşmani, iar echipa mea... De fapt, îi zic eu echipă, dar asta numai echipă de fotbal nu e", a încheiat Becali. Finanţatorul stelist nu s-a putut abţine şi, după o jumătate de ceas, a intrat în direct şi la sport.ro! :

"Nu numai că nu sînt supărat pe Chiricheş pentru că a jucat, dar sînt mulţumit că băiatul a şi vrut să ne ajute, la golul marcat de Rusescu l-a pierdut p-acolo, prin careu, pe Mihai Costea" (Gigi Becali, patron Steaua)

Vezi mai jos VIDEO cu declaraţiile lui Gigi Becali la GSP TV după umilinţa de la Ploieşti

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (37)
puscarie_pe_viata
puscarie_pe_viata  •  19 Septembrie 2011, 16:55

Gigimho, sa ramai la fel de specialist si pe viitor !!

mad_musu
mad_musu  •  19 Septembrie 2011, 13:16

jiji e k de obicei... un oier aseara insa nu a mai fost vina lui s-a abtinut saracu sa nu mai dea nume de jucatori pe la tv - in afara de galamaz, dar toata echipa a fost muci sper sa plece memeu si sa treaca narcis pe pozitii mai puternice

ronaldo666
ronaldo666  •  19 Septembrie 2011, 12:28

da taci odata sh lasa echipa sh antrenoru sa isi faca treaba

Vezi toate comentariile (37)
Comentează