FOTBAL  »  Superliga  »  BOTOŞANI - PANDURII

VIDEO Botoşănenii au cerut ofsaid la golul Pandurilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 mai 2015 19:11

Pandurii au deschis scorul la Botoşani prin Cordoş dintr-o poziţie contestată de gazde, pe motiv de ofsaid.

În minutul 24 al partidei, fundaşul gorjenilor s-a aflat la capătul unei centrări şi a înscris cu capul în poarta lui Lazar, însă jucătorii botoşăneni au cerut ofsaid. Arbitrul Ovidiu Haţegan a lăsat jocul să continue.

Vezi VIDEO cu faza golului

Centralul acestei partide este ajutat la cele două linii de Octavian Şovre şi Sebastian Gheorghe, acesta din urmă fiind arbitrul pe partea căruia s-a petrecut faza.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
jianu_pandurii
jianu_pandurii  •  16 Mai 2015, 06:45

astia cer tot timpul ceva, ciudata echipa.n-au jucatori dar joaca la limita tot timpul, depasesc omenia de multe ori dar uite ca prind cupele europene cu batin si varsvari care foar la botosani ebentual la brasov si ceahlaul ar fi putut prinde primul 11. uite ca la ei sint si staruri.

kpaxcmdr
kpaxcmdr  •  15 Mai 2015, 20:42

Cer degeaba...nu a fost cazul!La reluare este clar ca buna ziua ca jucatorul nu este in afara jocului!

ingineru07
ingineru07  •  15 Mai 2015, 20:29

grea faza dar la urma urmei arbitrii de asta sunt platiti ..sa ia decizii in astfel de cazuri.. si castiga binisor...ca doar nu sunt platiti doar sa care steagul in tusa ..asta e meseria lor

Vezi toate comentariile (3)
Comentează