FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - FC BOTOȘANI 1-1

VIDEO Botoșani, egalată la ultima fază a meciului de la Severin, contra "pandurilor" » Centralul a dat trei penalty-uri și un singur corner tot meciul

Foto: Ionuț Tabultoc/Gazeta Sporturilor
Foto: Ionuț Tabultoc/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 aprilie 2017 22:26

Pandurii a remizat Severin, 1-1 cu FC Botoșani, în etapa a șaptea din play-out-ul Ligii 1, într-o partidă în care moldovenii au fost egalați din penalty, în ultimul minut de prelungiri. 

După doar un sfert de oră de joc, Golofca a fost faultat de Florin Ilie în careu, însă penalty-ul executat de Vașvari a fost apărat de Popescu.

Chiar înainte de pauză, același Golofca a scos o nouă lovitură de la 11 metri, după ce a fost faultat de Samson. Botoșănenii au cerut cartonaș galben, în condițiile în care fotbalistul "pandurilor" era deja avertizat, dar centralul Cătălin Popa nu l-a sancționat pe apărătorul gazdelor.

Vașvari nu a mai ratat de această dată și a transformat fără emoții lovitura de la 11 metri.

În ultimul minut de prelungire, Mușat l-a ținut pe Negoiță în careu, iar Cătălin Popa a fluierat cea de-a treia lovitură de pedeapsă a partidei.

Păcurar a executat și a adus un punct pentru gorjeni, care se distanțează la un punct de Chiajna, echipă aflată pe loc retrogradabil.

VIDEO » Pandurii - FC Botoșani 1-1
Au marcat: Păcurar '90+3/Vașvari '42 (pen.)
*Vașvari a ratat un penalty în minutul 15
Click AICI pentru liveTEXT!

Echipele de start:

Pandurii: Daniel Popescu - Samson, Ene, Ilie, Buşu - Zaina, Cioinac - Firţulescu, Paul Păcurar, Hlistei - Negruţ
Rezerve: Stanca, Negoiţă, Tătaru, Stana, Trifu, Hamed, Pârcălabu
Antrenor. Flavius Stoican

FC Botoşani: Cobrea - Unguruşan, Miron, Tincu, Muşat - Vaşvari, Bordeianu - Roman, Dos Santos, Golofca - Herghelegiu
Rezerve: Albuţ, Burcă, Cârstocea, Buş, Moruţan, Elek, Fulop II
Antrenor: Leo Grozavu.

 

 
 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
1814817768742407
Tatar Alexandru Ioan  •  22 Aprilie 2017, 08:42

Sunt sigur ca dl. Arbitru citește aceste rânduri! Chiar dacă alții îl jignesc eu nu o fac dar îl întreb CIVILIZAT și sper ca domnia sa va avea același Bun simt sa raspunda -eventual - aici sau în paginile ziarului la intrebarea:după care regulament și PE CE CONSIDERENT nu l-a ELIMINAT pe Samson la comiterea faultului de la al doilea penalty?Cel puțin ...galben era OBLIGAT sa îi arate și era al 2-lea!Aștept cu interes...

otelul_galati
otelul_galati  •  22 Aprilie 2017, 00:34

uuuuu !!! rusine arbitrului un singur corner tot meciul ! el e de vina clar ...

116530435479785
Anca Toma  •  22 Aprilie 2017, 00:20

Daca asta-i mentalitatea ta ...fii sanatos.Pai ungurul ala a eliminat eronat un jucator al nemtilor in minutul 90 ,ca acel gol din prelungiri din off-side e gafa tusierului.Si daca ai observat toata presa internationala l-a facut praf.Asta Popa n-a eliminat un jucator in minutul 40 si a inventat un penalty.Rezultatul ?!Va arbitra cu brio in continuare ,chiar din etapa urmatoare.Cam asta-i diferenta.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close