FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - CSU CRAIOVA 2-2

VIDEO Bravo! Supermeci ieri la Mediaș, 2-2 cu CS U Craiova, cu faze spectaculoase, cu goluri și ratări de ținut minte

Articol de - Publicat duminica, 23 octombrie 2016 00:00

Gazul și Universitatea se înscriu la premiul de cele mai frumoase echipe ale toamnei 2016.

Prin prisma rezultatelor, dar și a evoluțiilor pe care le-au demonstrat în această primă parte a campionatului. Meciul de aseară a venit ca o confirmare. Mediașul a jucat acasă din postura echipei ce-a învins Steaua pe Național Arena, Știința a sosit în oraș ca formația ce tocmai a tăvălit-o pe Dinamo la începutul săptămânii.

Click aici pentru VIDEO!

Prima repriză a fost frumoasă, a doua extraordinară. Fotbal-șampanie, poate așa se mai umplu și arenele din România. Nimeni nu a făcut antijoc, s-a mizat totul pe victorie de parcă de soarta acestei partide depindea soarta campionatului.

Până și erorile merită tratate cu blândețe, deși au fost unele imense din superpoziții. Doar cine nu muncește în fotbalul cinstit nu greșește!

Festivalul barelor

În minutul 9, Măzărache a luat o acțiune pe cont propriu, a driblat doi jucători, dar execuția lui din afara careului nu l-a surprins pe Pleșca. Și de aici a început spectacolul. Llullaku (15) a reluat cu capul din unghi, Calancea a respins cu mare siguranță. Iulian Cristea (24) a tras în bară, șansa a surâs oltenilor.

Ivan (32), în superformă, a nimerit bara, prima dată în meci. Avea s-o mai zguduie și-n partea secundă, în minutul 71, probabil că și acum se mai mișcă. Nu a mai jucat Vali Crețu, acuzat și răsacuzat după partida cu Steaua, însă a fost Romeo (33), autorul unui autogol de tot râsul, deviind nefericit cu coapsa de lângă Măzărache, după șutul-centrare al lui Nuno Rocha. Ardelenii ar fi putut egala până-n pauză, doar că Axente (38) a tras prea slab, prea pe portar.

Montagne russe

Reușitele lui Llullaku (50 și 59) au dat un ritm și mai furios meciului. Introducerea lui Ciprian Petre s-a dovedit de bun augur. A centrat la primul gol, a împins jocul ofensiv la maximum.

La golul de 2-1, Romeo și-a mai spălat din păcate, i-a pasat bine lui Alex Munteanu care l-a găsit perfect pe Llullaku, bulgarii Zlatinski și Popov fiind prinși în ofsaid. Oaspeții au acuzat o poziție afară din joc a golgeterului campionatului, dar experții televiziunilor de sport au fost rezervați vizavi de fază, dând credit asistentului Șovre.

Oltenii n-au fost răpuși psihic de fază, au reluat și mai nervoși ostilitățile. Vătăjelu a centrat perfect de pe stânga, Măzărache a lăsat mingea să treacă, iar Ivan (62) a trimis-o cu răutate sub bară.
Rambe a ratat într-o veselie, din toate pozițiile. S-a molipsit și Băluță de la el, dintr-o poziție pe care scria gol. Iar Eric (84) a încheiat apoteotic o asemenea partidă: o reluare paralel cu poarta din doi metri, cu care s-a înscris la "ratarea campionatului".

"Vreau să rămân până în vară la Craiova, să joc pe stadionul nou! Sper să rămânem sus și să-i impresionăm pe suporterii noștri fantastici"
Andrei Ivan, atacant CSU Craiova

"A fost meci frumos, am avut multe ocazii, din păcat n-am reușit s-o bag în poartă. Suntem fericiți că am dus nou-promovată pe loc de play-off"
Eric de Oliveira, atacant Gaz Metan

"Mda, puteam egala Steaua în clasament. Dar am venit la Mediaș după o perioadă grea, cu meciuri cu Steaua, cu Dinamo, și-am dat peste o echipă agresivă, puternică. Ne-am respectat blazonul și eticheta fotbalului ofensiv. Trebuie mai multă atenție la finalizare!"
Gheorghe Mulțescu, antrenor CSU Craiova

"Repriza a doua a fost superbă, cu întorsături și cu de toate. Meci frumos. A fost greșeala lui Romeo, se mai întâmplă. Cu Mulțescu a fost o simplă dispută verbală, chestii legate de o fază, dar eu îi apreciez munca"
Cristi Pustai, antrenor Gaz Metan

"Era completă bucuria dacă am fi câștigat. Am jucat cu cea mai în formă echipă din România. Mă gândesc numai la următorul gol, nu la faptul că pot fi golgeter. Ar fi frumos, dar contează să îmi ajut echipa și mă bucur că am reușit 70% să fac asta"
Azdren Llullaku, atacant Gaz Metan

150 de meciuriîn Liga 1 a bifat aseară Eric. A marcat de 43 de ori

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
old_forehand
old_forehand  •  23 Octombrie 2016, 12:13
Postat de Doru ForzaStiinta pe 23 Octombrie 2016, 10:02

csu nu e UNIVERSITATEA...FORZA DNA,FORZA MITITELU...

Forza, forza ! Bai baiatule, tu esti ecranat bag de seama ! :)

old_forehand
old_forehand  •  23 Octombrie 2016, 12:11
Postat de Alexandru Chis pe 23 Octombrie 2016, 10:07

Hai cu cadelnita! Ridicati-o in slavi pe CraiOlguta ca este "de-a-voastra". Atit de multa ura ati strins impotriva Stelei si a lui Gigi Becali incit se observa cit de partizani sunteti. Chiar ati uitat de cuvintul echidistanta, sau acesta nu este in vocabularul dvs uzual? Prin cele doua autogoluri - primite si date de Medias - CraiOlguta a acumulat 4 puncte in clasament. Asa ca... mai incet cu laudele!

Chis, matale pe langa faptul ca nu esti si consecvent mai induci si lumea in eroare... ce legatura are un autogol dat de Steaua cu jocul Craiovei ? Autogolurile fac parte din joc iar jocul Craiovei eclipseaza aceste mici zambete ale hazardului. In alta ordine de idei ... nu ne invatati Voi pe Noi unde este adevarata Stiinta ! Noi stim cel mai bine care ne "este tarina si rostul". Vedeti-va de mucii vostri !

doritor
doritor  •  23 Octombrie 2016, 10:34

Nu credeti stimati ca prea dati crezare unora la ofsaidurile nesemnalizate cand vine vorba de U Cv.?! Si cu Steaua (nici un gol valabil) si acum cu Gaz(frumoasa echipa ,bun antrenor)viciere de rezultat adica 3+2= 5 puncte mai putin.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează