FOTBAL  »  Superliga  »  CORONA - PANDURII 1-1

VIDEO Buni degeaba! » Corona a reuşit al doilea meci bun al sezonului, dar rămîne pe ultimul loc

Articol de - Publicat luni, 02 decembrie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 01 decembrie 2013 22:50

Braşovenii au repetat cu Pandurii rezultatul pe care-l obţinuseră cu Steaua, 1-1, dar rămîn departe de menţinerea în Liga 1.

Corona Braşov nu progresează în clasament nici cînd joacă bine şi produce surprize. Campioana şi vicecampioana nu au putut s-o bată pe Corona, a fost 1-1 şi cu Steaua, şi aseară cu Pandurii. Dar rezultatele mai mult au încurcat cluburile mari decît au ajutat-o pe nou-promovata din Braşov.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Ca şi împotriva Stelei, roşiii au marcat primii. Pleaşcă l-a faultat pe Brata în careu şi Buş a executat excelent penalty-ul. Reuşita lui Buş a păstrat entuziasmul numai pentru un sfert de oră.

Portarul Marc a ieşit la o centrare a lui Nicoară precum un bătrînel aflat la o plimbare în parc, a ratat balonul şi a înscris Shamsin din faţa porţii. Cu superioritate numerică după eliminarea lui Anton în minutul 66, Corona a ratat victoria pe final, cu Chirciu blocat de Stanca într-o situaţie unu la unu, apoi a scăpat de eşec cu noroc, la o ratare din careu a lui Eric.

Cu un punct luat surprinzător, oamenii lui Gane rămîn ultimii în clasament, cu 8 puncte, la 6 de ultimul loc care asigură menţinerea în Liga 1.

10 cartonaşe roşii a dat Sebastian Colţescu în 9 partide pe care le-a condus de-a lungul acestui sezon

597430-corona-pandurii-1-1.jpg

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează