FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - PANDURII 4-0

VIDEO "Câinii" au reînceput să muște » Dinamo a început aseară marea remontada cu un meci plin de goluri și de ocazii imense ratate, 4-0 cu Pandurii

Articol de - Publicat duminica, 23 octombrie 2016 00:00

Furie, mânie, înverșunare. Andone a avut dreptate. Dinamo a fost agresivă aseară încă din start.

În fața unui adversar care a făcut deplasare doar ca să bifeze meciul și să nu-și atragă vreo penalizare. Pandurii a fost imaginea figurației în prima repriză, apărarea era sublimă, dar inexistentă, iar "câinii" s-au înfruptat din prada ce i-a fost așezată pe tavă.

Căutând să-și salveze scaunul care se clatină și îi este vânat, în plin război civil în "Groapă", Andone a făcut schimbări ce-au părut bizare la prima impresie. A promis revoluție în echipă și i-a ieșit. Pe bancă au trecut titulari precum Brănescu, Rotariu, Gnohere, Filip, Marici chiar. Iar cei introduși în locul lor au dat vigoare și-au rezolvat meciul până-n pauză.

Click aici pentru VIDEO!

De la Lazar la Lazăr

Cu gândul la salariile restante de pe vremea arșiței, elevii lui Grig au opus rezistență precum steagul de la corner. De unde a centrat Palici (5) lansând mingea în careu, iar Lazar și-a introdus-o în poartă, în tentativa de a boxa, o fază ce cu greu se vede într-un campionat de liga întâi.

Dinamoviștii au prins aripi, au dezbrăcat haina neputinței după o serie de 3 eșecuri consecutive și numai o victorie în 8 meciuri. Nistor a evoluat ca pe vremea când cocheta cu "naționala", bun la construcție și cu pasa decisivă doar atunci când a fost față în față cu golul, împotriva fostei echipe pe care a părăsit-o cu scandal și cu proces.

Hanca a ajuns cel mai bun pasator din campionat, vorbesc cifrele. Palici a arătat că aspiră la viitorul salariu de 10.000 de euro pe lună. Busuladzici a arătat că indiferent de intemperii își merită locul în primul 11. Lazăr (37 și 89) brici, a fost exact și eficient, precum ceasul elvețian. Palici (39) a ucis meciul, reluând nestingherit din careu.

Chill out

Dar a fost și Nemec. Slovacul care marchează pentru echipa sa națională a jucat aseară la "comicii vestiți ai fotbalului". Doar singur cu poarta goală a ratat. În minutul 18, a pus latul din plonjon. Peste! În minutul 47, din 7 metri, a tras cât a putut de-a ajuns mingea în vecini. Ando a simțit seara mai neagră decât tricourile a atacantului și i-a făcut un bine, schimbându-l.

Lazăr și Palici au continuat să se joace cu adversarii de-a câinele și pisica. Suporterii și-au cântat supărările din tribună, nefiind entuziasmați de cea mai confortabilă victorie a sezonului. Dinamo și-a mai câștigat o săptămână de relaxare, teoretic. Miercuri e duel pe viață și pe moarte în Cupă cu Dinamo II, după care vine momentul adevărului. Partida cu campioana Astra, condusă de nimeni altul decât Marius Șumudică, antrenorul care i-a sedus pe mulți dintre susținătorii "câinilor".

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (27)
dinamo_fcd_in_adn
dinamo_fcd_in_adn  •  23 Octombrie 2016, 23:05
Postat de Stelian Strambeanu pe 23 Octombrie 2016, 12:30

Spor la treabă dinamo cu cocaină și bambooo !!!

E rau sa fi frustrat si fcsb-ist:)))))))))

811062562312962
Stelian Strambeanu  •  23 Octombrie 2016, 12:30

Spor la treabă dinamo cu cocaină și bambooo !!!

jim_raynor
jim_raynor  •  23 Octombrie 2016, 11:29
Postat de juliusmad pe 23 Octombrie 2016, 11:25

Capsunareee, esti jalnic ca intotdeauna

broscare, esti prost ca intodeauana! :))))))))))

Vezi toate comentariile (27)
Comentează