FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - POLI IAȘI 1-0

VIDEO Calvar până la punctul cu var » Astra a învins chinuit un Iași, 1-0, decimat și a reușit să lege primele două victorii din acest sezon

Articol de - Publicat marti, 27 septembrie 2016 00:00

Totul pare, la Giurgiu, ca o petrecere de final de an la locul de muncă. Pe când locația e aproape părăsită de oamenii plecați deja în vacanță, iar cel care face cinste uită bomboanele și sucul la casa supermarketului și vine doar cu restul plății.

În letargia generală, Astra s-a chinuit, aseară, să părăsească antepenultimul loc. Unde stătea doar deasupra echipelor depunctate masiv la începutul sezonului, ASA și ACS Poli!

Click aici pentru VIDEO!

Problemele au venit împotriva Iașiului, care n-a reușit nici măcar să umple foaia de meci, sosind la Giurgiu cu doar 6 rezerve. O altă jumătate de echipă era accidentată sau suspendată: Țigănașu, Voicu, Andrei Cristea, Mihalache, Bole și Ciucă!

Un penalty și atât

Iașiul a ratat și o șansă mare, ce-i drept, în startul partidei, când activul Boiciuc a tras puțin pe lângă din centrul careului. Și una pe final, prin Frăsinescu, "cap" peste din fața porții.

Astra a fost pragmatică. A profitat de neatenția târzie a lui Ciucur, fault în careu la Florea, indicat corect de Balaj, și a marcat prin Budescu. Era minutul 78, finalul unui joc pe care Astra nu merita să-l câștige. Însă a făcut-o şi leagă primele două victorii din acest sezon.

Lung, meciul 200

Silviu Lung jr. a ajuns, aseară, la meciul cu numărul 200 în Liga 1. Nu e însă nici la jumătate din partidele disputate de tatăl său, 417. În total, familia Lung, incluzându-l și pe fratele goalkeeperului Astrei, Tiberiu, are 687 de partide pe prima scenă.

Șumi, Cetățean de Onoare!

Marius Șumudică a devenit Cetățean de Onoare al municipiului Giurgiu, ceremonia având loc chiar înaintea meciului dintre Astra și Poli Iași. Tehnicianul a primit distincția de la cel mai cunoscut fotbalist născut în oraș, Narcis Coman, primul portar declarat fotbalistul român al anului, în 1978. Decizia a fost luată după cucerirea primului titlu de campioană din istoria orașului.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
444001919101397
Florean Andrei  •  27 Septembrie 2016, 12:55

Oare când va fi trimis balaj la pensie ?

696253093853906
Ghita Florin  •  27 Septembrie 2016, 12:48

Calvar a fost si la meciul ***,noroc cu arbitru care a inventat un 11 m.si adunatura careia ii ridicati osanale a putut in fine sa egaleze,stati blanzi ca vine Villareal si vi se umfla iar fierea

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cobra_z
cobra_z  •  27 Septembrie 2016, 09:17

cum ...parca deja cantati prohodul...ca se desfiinteaza , ca deja toti se inghesuie la usa...uite ca nu-i asa ziaristi gsp...astra joaca mai bine decat echipa voastra preferata si cand vor intra si banii de la uefa veti plange in pumni ca niculae nu va da nici un procent asa cum face sponsorul vostru ...fiti mai precauti data viitoare...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează