FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL - CEAHLĂUL 0-0

VIDEO Campioana intră în criză de nervi » Oţelul a scos doar un punct cu Ceahlăul (0-0), tensiunea creşte

Ioan Filip (în duel cu Monroy) a fost printre cei mai slabi fotbalişti de pe teren
Ioan Filip (în duel cu Monroy) a fost printre cei mai slabi fotbalişti de pe teren

Articol de - Publicat duminica, 11 martie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 11 martie 2012 10:46

Campioana a dezamăgit din nou, rămînînd fără gol marcat în retur. Trupa lui Costel Enache a demonstrat încă o dată că-i redutabilă în deplasare.

Confruntarea de la malul Dunării a început îngrijorător pentru cei care au mizat pe puţine goluri în această partidă. Stromajer a fost primul care a pus în pericol poarta, printr-un şut din afara careului (8). Două minute mai tîrziu, Gafiţa a ratat cu capul, din 6 metri (10), iar Pena a pivotat pe punctul de la "11" metri, dar Jovici a fost la post şi a reţinut (19).

VEZI AICI REZUMATUL PARTIDEI!

Tabela intactă i-a făcut pe cei doi antrenori să se agite pe margine, însă cei care s-au trezit au fost băieţii lui Enache, care au atacat în valuri. Bădescu a încercat să îl lobeze pe Grahovac, dar a ratat execuţia (21), şi nici Golubovici nu a reuşit să deschidă scorul, portarul bosniac al gălăţenilor fiind pe fază (22, 26).

Debutul reprizei secunde a coincis cu trezirea la "realitate" a ambelor formaţii. Jocul monoton şi puţinele faze de poartă au înecat în monotonie prima jumătate a mitanului. Primul care a mutat a fost Dorinel, acesta scoţîndu-l pe Neagu şi forţînd cu Viglianti în spatele vîrfurilor, însă argentinianul nu a adus nimic în plus.

Ultimele 30 de minute au fost un veritabil coşmar pentru microbi;ti, iar egalul - rezultatul care menţine tensiunea în ambele tabere încă o săptămînă.

CITEŞTE AICI: DORINEL MUNTEANU ŞI MARIUS STAN SE CONTREAZĂ


Sergiu Costin, penalizat
Căpitanul gălăţenilor a fost pedepsit de Dorinel Munteanu, după ce a fost depăşit cu uşurinţă la faza golului Chiajnei de etapa trecută, şi a fost lăsat aseară pe banca de rezerve. În locul lui a fost preferat Cristi Sîrghi în centrul apărării, iar banderola de căpitan a ajuns pe braţul vîrfului Pena.

Sălăgeanu, titular
Fundaşul Adrian Sălăgeanu a fost rechemat la prima echipă de către antrenor şi a început partida ca titular, după ce Silviu Ilie a luat cartonaş roşu în rundă trecută şi a fost suspendat pentru partida de aseară. Gălăţenii au avut parte şi de un debut, brazilianul Didi jucînd pentru prima oară într-un meci oficial la Oţelul.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
foucold
foucold  •  11 Martie 2012, 16:57

Voi ati vazut pe Ceahlaul "atacand in valuri"?(sic!)...:)))) Foarte tare...

teopalls
teopalls  •  11 Martie 2012, 16:38

rahatelul galati o echipa de carnati

teopalls
teopalls  •  11 Martie 2012, 16:15

fara ajutorul arbitrilor Hotelul este o echipa de liga a 2-a

Vezi toate comentariile (13)
Comentează