FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - CHIAJNA 1-1

VIDEO » Candidat pentru "golul anului" » Reușita senzațională lui Constantinescu a adus un punct Chiajnei, în deplasarea de la Craiova

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 septembrie 2016 16:28

CSU Craiova și Chiajna au remizat astăzi, scor 1-1, în etapa a opta a Ligii 1. 

FINAL » CSU Craiova - Concordia Chiajna 1-1
Măzărache '52/ Constantinescu '75
liveTEXT
/VIDEO

Craiovenii au pus prima oară în pericol poarta oaspeților în minutul 23, când Bălgrădean a respins în corner lovitutra liberă executată foarte bine de Băluță, de la marginea careului de 16 metri.

Cu zece minute înainte de pauză, Raul Costin a executat o lovitură liberă în interiorul carelui, dar mingea reluată cu capul de Cristescu a lovit bara transversală.

Craiova a mai ratat o ocazie mare de a înscrie chiar înainte de pauză, când Nuno Rocha a reluat mult peste poarta apărată de Bălgrădean. A fost a opta oară în opt etape când în meciul jucat de Concordia Chaijna, scorul a fost 0-0 la pauză.

Măzărache a deschis scorul în minutul 53, din pasa trimisă de Bancu, însă Chiajna a egalat cu un sfert de oră înainte de final, grație un gol superb din foarfecă, marcat de veteranul Marian Constantinescu. Fotbalistul de 35 de ani fusese introdus pe teren cu doar două minute mai devreme.

În precedentele 11 meciuri jucate acasă, oltenii pierduseră doar două puncte.

Echipele de start:

CSU Craiova: Calancea - Popov, Graca, Acka, Vătăjelu - Madson - Ivan, Bancu, Băluță - Măzărache, Nuno Rocha
Rerzerve: I.Popescu, Briceag, Vagenin, Do Rosario, Dumitraș, Zlatinski, Manea

Chiajna: Bălgrădean - Bărboianu, Melinte, Koenders, Bucurică - Grădinaru, Buleică, R.Costin, Roșu - Pena, Cristescu
Rezerve: Drăghia, Feusii, Tincu, Serediuc, Răducanu, Constantinescu, Asanache

 
 

 

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  18 Septembrie 2016, 22:41

Avem o echipa valoroasa ...nu ne intereseaza ce spun dusmanii ...vom termina pe podium ...iar Ivan este cel mai bun fotbalist roman al tuturor timpurilor ...mult mai bun decat tradatorul de neam si tara ...Stanciu ...

pedro_nr1
pedro_nr1  •  18 Septembrie 2016, 20:47

era un prazar pe aici care zicea ca ivan prazarul e cel mai tare ?? ce a facut in acest inceput de campionat ?? bag de seama ca e un jucator de duzina ... si voi prazarii *** degeaba, baiatul e pe langa minge ! Uite de asta Iasul iar o sa fie peste Craiova, si nu pentru ca nu-i prazarul de ivan sa o ajute , ca oricum nu poate , nu are calitati de fotbalist :)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fangigi
fangigi  •  18 Septembrie 2016, 20:22

Frumos gol, nici la pus aria fcsb nu vezi asa ceva!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează