FOTBAL  »  Superliga  »  CSMS IAŞI - CHIAJNA 0-1

VIDEO Ceaţă totală în Copou » Iaşiul începe să piardă contactul cu Liga 1: 0-1 cu Chiajna

Ciobotariu a semnat cu CSMS Iaşi înaintea etapei a 7-a, înlocuindu-l pe Ionuţ Popa
Ciobotariu a semnat cu CSMS Iaşi înaintea etapei a 7-a, înlocuindu-l pe Ionuţ Popa

Articol de - Publicat marti, 23 octombrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 22 octombrie 2012 22:44

Concordia s-a impus fără mari emoţii, într-un meci la finalul căruia suporterii au cerut insistent demisia lui Ciobotariu.

Presată de zestrea subţire de puncte şi de victoriile obţinute în weekend de formaţii pe care le considera contracandidate la evitarea retrogradării ca Viitorul, Bistriţa ori Ceahlăul, CSMS era obligat să treacă de Chiajna. În ciuda optimismului etalat de Liviu Ciobotariu înainte de joc, ieşenii nu au arătat în prima repriză că realizează situaţia critică în care se află.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Drept urmare, chiar dacă oaspeţii au dat o replică palidă, doar Keita (20) şi Herghelegiu (36) au fost aproape de gol. În aceeaşi situaţie s-a aflat însă şi Popovici, care a trăsnit "transversala" lui Irimia (30).

Ceaţa densă din atmosferă a rămas în jocul gazdelor şi în actul doi, care a început cu o mare ocazie irosită de Belu (48). Intervenţia lui Irimia nu a făcut decît să amîne deschiderea scorului, care a fost reuşită de brazilianul Wellington în minutul 62.

Nici la 0-1, Iaşiul nu a avut reacţie, gazdele creîndu-şi o singură ocazie de egalare pînă la final, prin Claudiu Tudor (85). CSMS se adînceşte în haos, spre disperarea spectatorilor, care au cerut la final demisia preşedintelui Florin Prunea şi a antrenorului Ciobotariu.

"Am încredere în această echipă, nu-mi dau demisia cînd strigă lumea prin tribune" (Florin Prunea, preşedinte CSMS Iaşi)

"E o distanţă foarte mare între prima şi a doua ligă. Voi căuta la juniori un atacant care să bage mingea în poartă" (Liviu Ciobotariu, antrenor CSMS Iaşi)

"Cînd nu sînt rezultate, te poţi aştepta la orice decizie din partea conducerii, dar eu nu demisionez" (Liviu Ciobotariu, antrenor CSMS Iaşi)

"Plusul de organizare şi şansa au făcut diferenţa în acest meci" ( Ilie Stan, antrenor Chiajna)

1 gol în 6 meciuri a marcat Iaşiul cu Ciobotariu pe bancă: 0-1 la Bistriţa, 0-3 cu Steaua, 0-1 la Viitorul, 1-0 cu Severin, 0-1 la Braşov, 0-1 cu Chiajna

531367-csms.jpg

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close