FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI - DINAMO 1-2

VIDEO Cel mai hulit dintre "câini" » Rotariu a semnat victoria cu Voluntari, 2-1, un succes mare în lupta pentru play-off

Articol de - Publicat duminica, 27 noiembrie 2016 00:00

Ce chin! Şi frigul intră-n oase mai abitir pe un fotbal fără noimă, fără ocazii, fără condimente. Vecine de clasament, în drum spre play-off, jenantă situaţie pentru "câini", Voluntariul şi Dinamo au oferit cea mai plată repriză de fotbal din actualul campionat.

Nu e vorba că jucătorii au muncit, iar mingea a stat puţin în afara terenului, doar că n-a fost fotbal, ci doar hei-rupism. Cu toate că sunt fotbalişti cu mintea limpede în ambele formaţii, fantezia a rămas în Capitală sau la periferie.

Click aici pentru VIDEO!

Sărăcie

Primele 45 de minute au adus doar tentativa nereuşită de a găsi poarta a lui Rotariu (27), după o angajare a lui Palici, nouarul dinamovist şutând cu sete către nicăieri. Gnohere (40) ar fi putut spera la gol, din poziţie centrală a tras cât a putut, numai că Acsinte a blocat la trei metri în faţa lui. Niciun şut pe spaţiul porţii, portarii au intrat în şomaj tehnic.

Speranţe

Mai buni după pauză. Limbaj de lemn? Nu! În secunda 26 de la reluare, Hanca a avut golul în bocanc, doar că Balauru a reuşit cumva să respingă. Imediat după corner, Ceccarelli a tras bine, ratând de puţin ţinta. Cernat (53) a fost blocat unu la unu de Brănescu, după care portarul dinamovist a barat şi reluarea lui Căpăţână. Meciul s-a încins bine. Tot făcându-şi de lucru în careul advers, "câinii" au obţinut un penalty, prin Nistor (64), care l-a făcut din fentă pe Costin Lazăr. Cu execuţia lui uşor zeflemitoare, Gnohere a deschis scorul, aprinzând fitilul meciului. Spahija (71), urcat în atac, era să-l bage în şedinţă pe Nedelcearu.

Cap de aur

Se apropie Crăciunul, vin Sărbătorile, au fost şi alegerile la americani, dar Ando tot n-a rezolvat problema spinoasă a apărării roş-albilor. Bine, acolo trebuie umblat cu buldozerul! Stoperii au tremurat în câteva rânduri, iar tot blocul defensiv a căzut în minutul 77. Adrian Bălan doar a semnat golul, cu toată opoziţia demnă a lui Brănescu. Când se părea că ilfovenii vor întoarce destinul potrivnic al confruntărilor cu "câinii", Rotariu (87) le-a permis fanilor să-şi umfle piepturile în scandările anti-Steaua. Aproape invizibil până la acea fază, Dorin, ultraapostrofat de către dinamoviştii din tribune, şi nu doar aseară, s-a înălţat senin şi calm la un corner executat de Hanca. 3 puncte pentru Dinamo, din 3 şuturi pe poartă!, aur în lupta pentru play-off, aur şi pentru liniştea lui Andone înainte de confruntarea cu Steaua de miercuri.

450 de meciuria bifat, prin partida de aseară, Ioan Andone în prima divizie ca antrenor

4 victoriiși golaveraj 11-3 pentru "câini" are Dinamo în palmaresul direct cu Voluntariul în Liga 1

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (9)
inginerul_reloaded
inginerul_reloaded  •  27 Noiembrie 2016, 11:07

*** Rotariu ei il felicitau pe hanca pentru centrare.sper ca in iarna ,pe langa Gnohere gratis sa-l ia si pe Dorin Rotariu Steaua(da Gigi 500.000 de euro si-l ia),mai ales ca-i amic cu impresara.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vasy86le
vasy86le  •  27 Noiembrie 2016, 10:27

FCSB nu e voluntari si stim cu totii ca in meciurile cu noi FCSB arata cu totul altfel, o sa fie un meci frumos dar nu cred ca batem FCSB, eu zic ca facem maxim un egal cu toate ca nu imi doresc nimic mai mult decat sa-i batem, dar jocul nostru din ultimul timp nu imi da sperante,ei vin dupa un succes in EL, chiar daca au avut noroc, sunt cu moralul sus. Hai Dinamo, sper sa ma contraziceti si sa obtinesti cele 3 puncte.

haideusicfr
haideusicfr  •  27 Noiembrie 2016, 10:25

Bravo Rotariu! Bravo Andone ! Bravo Dinamo! Succes cu Steaua !

Vezi toate comentariile (9)
Comentează