FOTBAL  »  Superliga  »  VOINŢA SIBIU - CHIAJNA 1-0

VIDEO "Centralul" a uşurat misiunea Sibiului eliminîndu-l gratuit pe Muzac » Mărul lui Avram

Marius Avram
Marius Avram

Articol de - Publicat duminica, 23 octombrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 23 octombrie 2011 10:42

Concordia Chiajna pare condamnată la retrogradare după o contraperformanţă incredibilă: 4 goluri în 11 etape!


Cu o singură victorie în Liga 1, după 10 etape, Sibiul şi Chiajna s-au agăţat cu disperare de meciul direct. Gazdele au controlat debutul de partidă: Dîlbea (8) şi Coman (14) au trecut pe lîngă gol. Însufleţită de prestidigitaţia lui Diniţă de pe margine, Chiajna a echilibrat disputa. N-a fost de acord "centralul" Marius Avram, care a muşcat din mărul discordiei. Muzac a primit două "galbene" în 5 minute, ultimul avertisment, la un duel banal cu Beza, şocînd întreaga asistenţă. Sibiul a profitat şi a intrat în avantaj la cabine după o reluare a lui Coman, la centrarea lui Maghici (43) peste care Mamele a sărit ca la şotron.

VEZI AICI REZUMATUL MECIULUI!

Din minutul 55 s-a jucat 10 la 10. Iulian Popa a plecat la vestiare după ce a colecţionat două avertismente în patru minute! Concordia putea obţine un punct, pe final, dar lovitura de cap a lui Mihalcea (87), la centrarea lui Vitinha, n-a prins cadrul porţii. Pană a plusat, cu o reluare în bară din lovitură liberă de la 20 de metri, în minutul 94!

INBOX
- Oaspeţii au protestat vehement la final, reproşîndu-i lui Avram eliminarea lui Muzac din prima repriză
- Ionuţ Matei s-a accidentat grav la genunchi în finalul partidei după un duel cu Dumitrescu. Atacantul a fost transportat la spital. "Nu mai pot de durere!", a urlat jucătorul în timp ce era transportat spre ambulanţă
- Vali Badea, fostul atacant al Stelei, a debutat ieri în tricoul Concordiei. Acesta n-a rezistat în teren nici măcar pînă la pauză, fiind schimbat după eliminarea lui Muzac

"Din prea mult entuziasm apar greşeli elementare. Iulian Popa o să fie amendat pentru cartonaşul roşu. A fost o intrare total nejustificată mai ales într-un moment în care aveam superioritate numerică"
Ioan Hămbăşan, finanţator Voinţa

"Avram vrea să nenorocească o echipă. E a doua oară cînd ne face praf. A fost un meci decis de o eliminare gratuită. Ne luptăm cu morile de vînt. Echipele mici merg ca porcul la tăiere"
Laurenţiu Diniţă, antrenor Chiajna

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează