FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - ACS POLI 2-1

VIDEO Cetatea Chiajnei » Concordia a ajuns la al şaselea meci fără înfrîngere pe teren propiu, 2-1 cu ACS Poli

Chiajna a luat cele trei puncte puse în joc
Chiajna a luat cele trei puncte puse în joc

Articol de - Publicat sambata, 07 decembrie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 07 decembrie 2013 10:46

Chiajna a învins aseară ACS Poli şi astfel a ajuns la cota de şase meciuri fără înfrîngere acasă.

Echipa lui Chirilă a asediat Poli încă din primele minute, dar nu a reuşit să se impună. Timişorenii au îngheţat în minutul 24, nu din cauza frigului, ci din cauza lui Onduku, care putea deschide scorul dacă nu şuta puternic în bara transversală. Cinci minute mai tîrziu, Scutaru a faultat în careu şi arbitrul Crăciunescu a dictat penalty. Purece a transformat lovitura de la 11 metri şi Concordia a intrat la pauză în avantaj.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

După pauză ritmul alert a scăzut şi Timişoara a revenit în joc prin golul lui Gorobsov, 55 , dintr-o lovitură liberă de la aproximativ 20 de metri de poartă. Pe final, Chiajna a forţat, împinsă de strigătele de pe margine ale lui Chirilă, care au fost răsplătite de Wellington cu doar cinci minute înainte de final, el marcînd golul victoriei după o nouă greşeală a lui Scutaru.

Acuzat de tată
Arbitrul Teo Crăciunescu a avut două faze extrem de dificile aseară. Oaspeţii au cerut penalty atît în minutul 34, la intrarea lui Bambara asupra lui Keita, cît şi în prelungirile meciului, la ciocnirea dintre Popovici şi Savin. Reluările Digi Sport îi dau dreptate "centralului". Surprinzător, singurul care a considerat că Teo a greşit în ambele faze a fost tatăl acestuia, Ion Crăciunescu! Acesta a comentat la Digi: "Cînd am văzut că Teo nu a dat 11 metri la cele două faze, am închis televizorul. Cred că în ambele cazuri trebuia dat penalty, deşi au fost faze extrem de grele"!

"Crăciunescu a arbitrat pentru Chiajna. Nu ne-a acordat două penalty-uri clare. Nu aveam cum să cîştigăm aşa" (Szaboş Szekely, atacant ACS Poli)

598012-concordia-acs-poli.jpg

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (5)
mihaitanase
mihaitanase  •  08 Decembrie 2013, 10:43

CRACIUNESCU MERITA NOTA 2 .CUM ATI REUSIT SA-I DATI 7 ?

sakamoto
sakamoto  •  07 Decembrie 2013, 15:32

Fotbalul Mafiot al lui M. Sandu! A distrus fotbalul romanesc, iar centre fotbalistice care produceau odata fotbalisti de valoare au fost scoase din campionat. In locul lor Sandu a introdus echipe satesti, care se preteaza la blaturi. Cu arbitraje parsive si cu aranjamente oneroase.. Somn usor fotbal romanesc! Somn usor Justitie!Traiasca MAFIA lui M. Sandu!

auge
auge  •  07 Decembrie 2013, 13:51

Facatura numita ACS Poli (pe numele ei adevarat ACS Recas ) incepe sa ia apa la bord si sa se indrepte intr-acolo de unde provine si unde ii este locul : LIGA II.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează