FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL - GAZ METAN 1-1

VIDEO Ceva mai mult decît nimic » Oţelul a evitat o premieră nedorită cu Gaz Metan, 1-1: 6 eşecuri la rînd în Liga 1

Articol de - Publicat sambata, 25 octombrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 24 octombrie 2014 23:35

Nici o formaţie nu se poate bucura cu adevărat de punctul obţinut aseară


Pe o ploaie teribilă, Oţelul a evitat o ruşine pentru istoria clubului, dar tot sub apă este. Iar scufundarea tinde să ducă la retrogradarea campioanei 2011. Dan Roman (30) a continuat să smulgă aplauze la revenirea după teribila-i accidentare. A marcat un gol de Champions League, lob de senzaţie, cu piciorul stîng, de la marginea careului. Şi Ciprian Petre a încercat să puncteze, de două ori, prin acelaşi procedeu, dar Hotoboc i-a ghicit intenţiile.

Click aici pentru VIDEO!

Ajunsă ciuca bătăilor, cu o medie de aproape două goluri încasate pe meci, trupa dunăreană a atacat buturile medieşene, cum, necum, să rămînă cu ceva după atîtea etape negre. Talismanul ultimei şi singurei victorii a gălăţenilor, Cristi Cristea (73) a reaprins flacăra speranţei, după gafa lui Muth. Gazdele era să dea marea lovitură pe final. N-a fost să fie, doar primul punct obţinut cu Selymes antrenor.

553 de minute trecuseră de la precedentul gol marcat de gălăţeni, record negativ înregistrat în acest sezon

"Mă aşteptam la mai mult din această deplasare"
Cristian Dulca, antrenor Gaz Metan

"Puteam obţine mai mult de la acest joc, meritam victoria"
Tibor Selymes, antrenor Oţelul

639001-caseta-gaz.jpg

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează