FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - ASTRA 1-1

VIDEO CFR Cluj, pas greșit în lupta pentru titlu în Liga 1 » Final plin de dramatism în 1-1 cu Astra! Cum arată acum clasamentul

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 aprilie 2018 22:50

CFR Cluj a remizat acasă cu Astra, scor 1-1, și a urcat provizoriu pe prima poziție a clasamentului în Liga 1. A pierdut însă două puncte vitale în lupta la titlu.

Astra Giurgiu a încurcat-o pe CFR Cluj în lupta pentru campionat. Gigi Mulțescu, aflat la primul meci pe banca giurgiuvenilor, a trimis în teren o formulă defensivă, care i-a încurcat vizibil pe ardeleni.

CFR Cluj a suferit până în minutul 53 al meciului cu Astra. Golul descătuşării a venit după o centrare excelentă a vârfului Ţucudean, 26 de ani. Vinicius, rămas în atac după o fază fixă eşuată, s-a înălţat dintre 3 apărători adverşi şi a reluat imparabil cu capul.

Egalarea a venit nesperat pentru fosta campioană a României. Un corner din partea dreaptă executat lung l-a găsit pe polonezul Polczak. Acesta s-a înălțat dintr-un marcaj visător și a dat peste cap calculele în lupta pentru titlu.

Astra a rezistat, în ciuda faptului că a rămas în 10 în prelungirile partidei. Giurgiuvenii au avut și o șansă uriașă de a înscrie în final, prin Bejan.

CFR Cluj - Astra 1-1
Au marcat:
Vinicius '54 / Polczak '81
TEXT / VIDEO

CFR Cluj: Arlauskis - Manea, Vinicius, Boli, Camora - Hoban, Djokovic - Deac, Culio, Ioniţă - Ţucudean
Rezerve: Vâtcă - Mureşan, Peteleu, Păun, Mailat, Costache, Omrani
Antrenor: Dan Petrescu

Astra: Iliev - Belu, Polczak, Erico, Radunovic - Mrzljak, Dandea - Balaure, Seto, Stan - Abang
Rezerve: Lazar - L. Buş, Moise, Butean, V. Gheorghe, Culda
Antrenor: Gigi Mulțescu

Arbitru: Radu Petrescu / Asistenți: Adrian Ghinguleac și Mircea Grigoriu (toți din București) / Rezervă: Florin Marcu (Oradea) / Observator: Nicolae Grigorescu (Timișoara)

Etapa a 4-a din play-off:
CSMS Iași - Viitorul 0-2
CFR - Astra 1-1
Luni, 20:45 FCSB - U Craiova

clasament:

clasamenta

 
 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (209)
danut1971
danut1971  •  09 Aprilie 2018, 13:26

si fcsb-ul va face un pas gresit deseara cu craiova asa ca cfr va fi noua campioana a romaniei1fortza craiova

observator_federal
observator_federal  •  09 Aprilie 2018, 12:48
Postat de jack_the_stripper pe 09 Aprilie 2018, 11:24

Hopservatorule, ne explicai pe undeva că ”nu trebuie pronunțat FeCeSeBe, repet, pentru că FCSB nu este F.C.S.B.” Ia spune-ne și nouă cum se pronunță CFR, că echipa e înregistrată ca ”FOTBAL CLUB CFR 1907 CLUJ SA ”...

Echipa din Cluj (nu Cluj Napoca!) se pare că nu are nimic comun cu Căile Ferate Române, titulatura C.F.R. nu putea exista la Cluj înainte de 1918 iar anul "1907" din numele echipei se referă la înființarea unei alte grupări sportive a cărei denumire originală îmi este străină (la propriu!)... probabil de-asta în orașul de pe Someș cei mai mulți susținători îi are "U".

960317577335949
Andrei Dorin  •  09 Aprilie 2018, 12:28

Aceastã echipã Cfr ,nu joacã nimic nu de-acum ,ci de la inceputul campionatului ,dar fiind 14 pe teren la multe meciuri au adunat puncte (1-0)~de regulã si din penalty~de regulã.Adversarii acumulau cartonaşe la toate simulãrile şi tãvãlelile genCulio&.Când gluma s-a ingroşat ,aruncãrile in bazin au devenit zadarnice si Cfr nu mai câştigã.Arbitrii işi fac datoria insã cu FCSB-eliminãri si suspendãri -Ghonere(3),Pintili(2).Numai aşa Cfr a scãpat de lupta pt locul 7 alãturi de Dinamo

Vezi toate comentariile (209)
Comentează