FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - GAZ METAN 4-1

VIDEO CFRemontada » Gaz Metan a condus la Cluj, dar a sfîrşit sub roţile vişinii, 1-4

Articol de - Publicat marti, 26 august 2014 00:00 / Actualizat marti, 26 august 2014 10:16

Guima, Larie şi dubla lui Tade au anulat scorul deschis de Ciprian Petre, Tahar a ratat un penalty cu un sfert de oră înainte de final


Cînd Ardealul se bate pentru locul 4, răbdarea şi calmul sînt lăsate pentru bancuri şi poveşti. Iar scînteile apărute în loc iau formă de ocazii: Guima, omul care adusese singura victorie a CFR-ului în sezonul actual de cupe europene, 1-0 la Jagodina, ratează primul. Bară din mijlocul unui careu mult mai scund decît el, 1,90 m! Portughezul pierde imediat prim-planul: Ciprian Petre surprinde Gruia, gol cu şut din marginea careului (16), apoi şut aproape de vinclu, respins greu de Felgueiras. Numărul nouă vişiniu îşi ia revanşa la final de repriză: reia din apropiere o minge respinsă în faţă de Pleşca (41). Egal la pauză, 1-1!

Emoţii doar la Tahar
Problema uriaşă a CFR-ului e pe flancul stîng, iar absentul Jakolis îi lasă loc hulitului Costea. Însă fostul stelist îngheaţă în faţa porţii, ocazia sa din debutul reprizei secunde devine doar pasă la portar! Noroc cu Guima: vîrful e-n formă bună şi, după un alt corner, îi serveşte ideal un balon lui Larie. Fundaşul central nu iartă, 2-1 (52)! Tade pune punct propoziţiei, gol dintr-un penalty obţinut de Deac (67) şi apoi "lat" din faţa porţii (86). Fiindcă, la ultima şansă pentru oaspeţi, Tahar ratează o lovitură de pedeapsă (76)! CFR urcă pe locul patru, la trei puncte de lider.

Penalty-uri dubioase
"Centralul" Adrian Ilyeş a acordat aseară două penalty-uri, amîndouă contestate. Mai întîi a arătat punctul cu var după un presupus henţ în careu al lui Lorand Szilagyi (67). Apoi, în celălalt careu, a dat uşor lovitură de la unsprezece metri după ce Larie a ridicat prea sus piciorul la un duel cu Muth (75).

Eliminat corect
În minutul 84, Sergiu Muth l-a atacat violent pe Mirko Ivanovski. Ilyeş a luat decizia corectă, eliminîndu-l pe stoperul medieşean.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  05 Septembrie 2014, 03:06
Postat de poye pe 27 August 2014, 12:50

Pt. conducere, Un veritabil nr 10 este liber de contact, dupa ce si a reziliat contractul cu o grupare de liga a doa din Germania. Este vorba de internationalul maghiar Hajnal Tamas, are 33 de ani, dar inca este un extraordinar conducator de joc, si un extraordinar executant de faze fixe. Eu cred ca pt 100000 de mii ar veni in Gruia, si ica doi ani poate activa linistit. De exemplu un alt international a venit la Ferecvaros Gera Zoltan, este un jucatoe extraordinar, uitati numai pe ultimul meci al echipei sale. Concluzie< si din bani putini, cu putina pricepere se poate face o echipa redutabila.

va veni, dar la 43.. acum e prea crud..))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  05 Septembrie 2014, 03:05

oricum, felicitari pentru victoria epo_cala..)

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  05 Septembrie 2014, 03:05

ce titlu...)) viral..)

Vezi toate comentariile (10)
Comentează