FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CHIAJNA 0-3

VIDEO Cîini de circ » Elevii lui Marius Şumudică şi-au dresat adversarii chiar în Ştefan cel Mare: Dinamo - Chiajna 0-3

Bărboianu a pierdut majoritatea duelurilor în care a fost implicat
Bărboianu a pierdut majoritatea duelurilor în care a fost implicat

Articol de - Publicat miercuri, 18 martie 2015 00:00 / Actualizat marti, 17 martie 2015 21:49

Reuşitele lui Alves şi Dina, autogolul lui Elhamed şi "roşul" primit de Marc au brodat textila neagră a gazdelor.

Ce start de basme nemuritoare pentru jocul din Ştefan cel Mare! Chiar cînd soarele s-a ascuns după blocuri, iar un fum gros şi negru, probabil incendiu, s-a ridicat chiar în spatele Peluzei "Cătălin Hîldan", Ricardo Alves l-a împietrit pe Naumovski. "Cap" apăsat din centrul careului, după un assist Lovin (13): 0-1! Şi primăvara dinamovistă, frumoasă şi proaspătă după 3-1 cu Ceahlăul, se ascundea după nori.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

"Roşu" la debut în L1
La poarta cealaltă, Matache a demonstrat că poate fi erou şi împotriva echipei care l-a consacrat. Degeaba a împins Grozav, din nou, garnitura roşie în prima repriză, şutul său a fost respins fantastic (31).

Reacţie identică şi la încercarea lui Bunoza. Iar intervenţiile au fost abrazive pentru gazde: cu cinci minute înaintea pauzei, debutantul Marc l-a făcut KO pe Boldrin. Şut în burtă şi eliminare corectă!

Nervi şi autogol
Cu povara primelor critici deasupra glugii, căci vîntul a bătut rece pe " Dinamo", Stoican n-a mutat nimic la pauză. Şi n-a făcut bine. Serediuc a centrat la firul ierbii, iar Elhamed, retras fundaş central, a deviat mingea în propria poartă (53): 0-2! A făcut rău fiindcă fanii, simţindu-se păcăliţi, l-au taxat, iar refrenul demisiei a devenit ecou.

Şi Dina peste Dinamo
Cu Bilinski intrat prea tîrziu, polonezul ratînd cîteva ocazii să reducă din rezultat, Naumovski a mai salvat şi el din scor. Florea, activ şi iute, a fost coşmar pentru israelian şi Bunoza.

Şi, după două faze la care putea marca, i-a pasat decisiv, după un contraatac, lui Dina. Nou-intratul - specialitatea lui Şumudică - a făcut 3-0 şi a închis, cu un lacăt ruginit, liniştea din "Groapă".

"E posibil ca de miercuri să renunţ! Dacă primarul înţelege că trebuie să mergem pe un drum, vom merge. Îmi iubesc jucătorii, nu ştiu ce interese sînt. N-am vrut să fiu laş să plec în iarnă, am vrut să duc echipa sus, dar cred că merit mai mult respect" (Marius Şumudică, antrenor Chiajna)

"Jocul s-a rupt după eliminarea lui Marc. Am fost surprinşi pe contraatac. Vom trage linie şi vom vedea ce va fi. Am văzut că fanii au scandat demisia lui Flavius, sînt liberi să zică orice, chiar şi să ne înjure. Dar ne dezamăgesc, pentru că vin să ne apostrofeze" (Vali Lazăr, mijlocaş Dinamo)

"Suporterii lui Dinamo nu m-au uitat, le mulţumesc pentru apreciere, îi vom iubi mereu. Trebuie să scoatem Concordia din zona fierbinte a clasamentului" (Florin Matache, portar Concordia)

655451-dinamo-chiajna-0-3.jpg

ALTE ŞTIRI DE LA MECI:

A făcut istorie
Concordia a ajuns la 8 meciuri fără înfrîngere în campionat, un record pentru clubul ilfovean. Nici măcar Reghecampf în primăvara 2012 n-a avut un parcurs atît de bun precum echipa condusă de Şumudică. Atunci s-au bifat doar 6 partide fără eşec. Gruparea din Chiajna a egalat cea mai categorică victorie pe care au înregistrat-o în L1. Mai învinsese la o diferenţă similară pe 19 august 2013, tot în deplasare, pe terenul celor de la U Cluj. (Liviu Manolache)

Huiduiţi la final
După fluierul final, dinamoviştii au fost traşi de către Bilinski, Bunoza şi Elhamed să meargă în faţa galeriei la Peluza Cătălin Hîldan. Lazăr şi Boubacar, printre cei mai contestaţi pe durata meciului, au plecat direct la vestiare. Filip şi ceilalţi jucători au fost umiliţi de către "ultraşi", 1.500 la număr, care i-au apostrofat, cele mai blînde fiind "Ruşine să vă fie!" şi "Nu meritaţi tricoul roşu să-l purtaţi!".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (103)
mrbaubau.
mrbaubau.  •  19 Martie 2015, 02:49
Postat de diamondline pe 18 Martie 2015, 14:59

Negoita NU poate BONETTI. Negoita poate Stoican...ATITA POATE! -cel putin pentru moment.(sa dea Dumnezeu si sa ma contrazica-ca in primul rand lui si-ar face bine si apoi noua tuturor dinamovistilor ); slabe sperante, dar sperante...

Bonetti trebuie sa vina antrenor la noi, cu un lot mult mult mai slab a cucerit 2 trofee ( cupa si supercupa, ca un event asa) si nu putem uita nici ca in saptamana acceia magnifica in care ne-am calificat in grupele europa league cu celebra minune de la liberec, in urmatoarele zile am batut ghencistii chiar la ei acasa, ala trebuie pus ( mai are un atuu ca este iubit de galerie si ca joaca si ofensiv).

bamse1901
bamse1901  •  18 Martie 2015, 17:51

ar trebui sa procedam si noi ca aia de la steau sa nu mearga nimeni pe la meciuri ca si asa nu joaca astia nimic

bamse1901
bamse1901  •  18 Martie 2015, 17:50

sa va fie rusine muraturi de fotbalisti

Vezi toate comentariile (103)
Comentează