FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - GAZ METAN 3-0

VIDEO Claudiu Niculescu îşi continuă invincibilitatea » U Cluj - Gaz Metan 3-0

U Cluj - Gaz Metan +14   FOTO
U Cluj - Gaz Metan

Articol de GSP - Publicat luni, 16 aprilie 2012 00:00 / Actualizat luni, 16 aprilie 2012 23:02

U Cluj a învins Gaz Metan cu 2-0, prin golurile marcate de Boştină(16), Grozav(40) şi Drăghici(89). Claudiu Niculescu rămîne neînvins pe banca "şepcilor roşii"

Click aici pentru rezumatul VIDEO!

U Cluj a învins Gaz Metan cu 2-0, prin golurile marcate de Boştină(16), Grozav(40) şi Drăghici(89). Claudiu Niculescu rămîne neînvins pe banca "şepcilor roşii"

Click aici pentru rezumatul VIDEO!


Clujenii lui Niculescu au dominat clar prima repriză, fără ca oaspeţii să reuşească vreun şut pe poartă. Pleşca a scos bine şutul lui D. Popa, dar n-a mai putut bloca şi lovitura de cap a lui Boştină, 1-0! În minutul 40, Grozav a plecat lansat pe partea stîngă şi l-a învins şi el pe Pleşca.

În repriza secundă, U Cluj a invitat Gazul mai mult la atac şi au apărut şi primele ocazii ale oaspeţilor. După ce Tony a fost blocat la 10 metri de Frăsinescu(54), a fost rîndul lui D. Roman să ofere prima mare şansă a echipei lui Pustai, dar Bornescu a parat excelent. Nou-intratul Drăghici a închis tabela cu o finalizare la colţul lung(89).

U Cluj a învins cu 2-0 pe Gaz Metan şi Claudiu Niculescu îşi continuă seria fără înfrîngere.

VEZI AICI DESFĂŞURAREA LIVETEXT!

Echipe de start:

"U" Cluj: Bornescu - Achim, Galamaz, Szukala, Mendy - Boştină, Hoban, D. Popa - Cojocnean, N. Tony, Grozav
Antrenor: Claudiu Niculescu

Rezerve: Boşneag, Pele, Abrudan, Ad. Cristea, Tulio, Drăghici, Dauksa

Gaz Metan: Pleşca - M. Ciucă, Frăsinescu, Fl. Lazăr, Vukadinovici - Breeveld, Issa Ba - Bawab, Tahar, C. Petre - Vitinho
Antrenor: Cristian Pustai

Rezerve: Gurincu, R. Zaharia, Muth, R. Avram, Dudiţă, D. Roman, Al. Muntean

Arbitru:  I. Kovacs

Asistenţi: R. Ghinguleac, M. Grigoriu

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
mihnea80
mihnea80  •  17 Aprilie 2012, 08:23

Am ajuns o echipa de pluton. Pentru prima data nu mai am emotii ca v-om retrograda, naspa! Nu tu adrenalina, nu tu nimic!

zuzu01
zuzu01  •  17 Aprilie 2012, 00:36
Postat de saviola2_8 pe 16 Aprilie 2012, 19:01

Un meci intre fosta dinamoII(u cluj) si actuala dinamoII(gazu`) sper sa bata U cluj caci de 2 ani sunt corecti cel putin.Haide U, batetsi caprele dinamoiste.

saviola ... fi bland :)

zuzu01
zuzu01  •  17 Aprilie 2012, 00:35
Postat de r3cky pe 16 Aprilie 2012, 19:56

Sper ca Gaz Metan sa retrogradeze. O echipa blatista, cu Steaua si CFR mananca pamantul, isi dau viata pe teren iar de la Dinamo ia mereu minim 3 goluri pe meci (cu ghilimele de rigoare). Sper sa-i vad in Liga a 2a de la anu'...

baiatule... vezi meciul din cupa cu dinamo... a fost si ala blat?

Vezi toate comentariile (19)
Comentează