FOTBAL  »  Superliga  »  CFR - CHIAJNA 0-0

VIDEO Cling-cling » CFR Cluj și Chiajna au părut că au intrat în programul Sărbătorilor de iarnă: scor 0-0

Duelul dintre Lazăr și Tiago Lopes putea fi decisiv în economia partidei, dar atacantul Concordiei a ratat inexplicabil
Duelul dintre Lazăr și Tiago Lopes putea fi decisiv în economia partidei, dar atacantul Concordiei a ratat inexplicabil

Articol de - Publicat sambata, 05 decembrie 2015 00:00

Chiajna ar fi putut da marea lovitură aseară în start, apoi a trebuit să se mulțumească și cu un punct.

Prima repriză s-a jucat de parcă ilfovenii jucau acasă, iar CFR Cluj nu ar avea play-off-ul în vizor. Ardelenii au avut și-un al 12-lea jucător, șansa. Un început furtunos al Concordiei.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Lazăr (12) a scăpat de Thiago Lopes, a tras năprasnic, însă Vîtcă a scos cumva, iar mingea a lovit și transversala, ducîndu-se în corner. La acea fază, dacă era mai șiret, Lazăr putea scoate penalty, Lopes i-a luat măsurile la tricou.

După, tot Lazăr (15) a centrat spre Pena, dar acesta, din careul mic, s-a încurcat cu adversarii și-a pierdut prim-planul. Vîtcă a scos "ghiuleaua" trimisă de Pena (21). Și liniște pînă la pauză.

Moș Crăciun a împărțit cadouri puștilor, a fost cel mai animat personaj al meciului. Clujenii s-au mai trezit din letargie, însă vîrfurile au cam dormit în ghete. Nu degeaba Beleck a părăsit terenul în huiduielile spectatorilor. Aceasta după ce a fost blocat in extremis de Tincu (80), deposedare ce a salvat punctul Chiajnei.

Pînă atunci, Neluț Roșu, care l-a remarcat pe Matache, și Cristian Lopez, ratare din 3 metri, au creat impresia că ardelenii pot face diferența. Adrian Falub, al doilea meci, a doua remiză, cu CFR după Viitorul, poate scoate Chiajna din subsol.

"Stăm mult mai bine tactic în teren, s-a schimbat ceva la echipă. O să încercăm să marcăm pentru a forța victoriile. Cred că putem să ne salvăm de la retrogradare. Adrian Falub are cerințe bune de la noi, se vede și pe teren"
Vali Lazăr, mijlocaș Concordia

"N-am mai reușit să facem jocul din partida cu Viitorul, de aceea nu sînt pe deplin mulțumit, dar este destul de bine și a ieșit o remiză echitabilă. E devreme acum să vorbim de salvarea de la retrogradare, trebuie să muncim pentru asta"
Adrian Falub, antrenor Concordia

5 meciuriau trecut de la ultima victorie a clujenilor în campionat. Chiajna a acumulat 6 partide de cînd n-a mai cunoscut gustul triumfului

cfr chiajna 0

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (1)
dora
dora  •  05 Decembrie 2015, 11:56

Ce note de 2 bani au luat unii clujeni, de parca echipa lor a luat 2 - 3 goluri. T Lopez doar 4 , in schimb ceilalti fundasi 6 pe linie...atacantii 4...in schimb Concordia parca ar fi cistigat la scor - titularii, inclusiv pe faza ofensiva - au 6 si 7 - cu un singur 5 ....desi Concordia nu a dat gol si nici nu a jucat cine stie ce...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează