FOTBAL  »  Superliga  »  CS MIOVENI - U CLUJ 0-1

VIDEO Clujul a luat toate punctele de la Mioveni după reuşita lui Machado » Samba, am zis!

Adrian Cristea a fost celălalt
Adrian Cristea a fost celălalt "brazilian" de pe teren, alături de Machado Foto: Ştefan Bîrlodeanu (Mioveni)

Articol de - Publicat sambata, 23 iulie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 23 iulie 2011 13:46

În ciuda achiziţiilor numeroase, nou-promovata din Mioveni a dansat la debut după cum a vrut brazilianul Machado, care a decis meciul în minutul 40.


Căldură mare la Mioveni, dar Marius Popa asuda din alte motive. Portarul Clujului trebuia să rămînă "curat", deşi în faţă avea tripleta Neaga - Dică - Tănasă în valoare de 182 de goluri în prima ligă!

Vezi aici o galerie foto de la partida CS Mioveni - U  Cluj 0-1

Dar goalkeeper-ul a avut şi norocul la el în mănuşi. Mingile au ajuns cu greu la picioarele foştilor copii teribili ai Piteştiului. S-au "lipit" mai des de ghetele clujenilor. Şi după 40 de minute în care meciul a stat parcă relaxat la un cocktail în şezlong, Machado a intrat din dreapta, a driblat şi a lovit elegant la colţul lung pentru 0-1. Pauză!

Vezi rezumatul meciului CS Mioveni - U Cluj 0-1

S-a schimbat repriza, s-a schimbat şi jocul! Clujenii au năvălit în propria jumătate şi acolo au rămas, să-şi păzească poarta. Au intrat gazdele în joc, cu ocazii din 10 în 10 minute. Miulescu a lovit cu capul dintr-un corner, mingea s-a dus puţin peste (53). Popa a parat încă o lovitură de cap a lui Dică (63) şi nici Ayza n-a putut înscrie apoi pentru că a trimis din prima pe lîngă (73).

Finalul a putut să vină şi să confirme oficial victoria Clujului doar după ce Szukala a deturnat de pe linia porţii mingea lui Mărgăritescu (81) şi cu ea ultimele speranţe ale echipei lui Ionuţ Popa într-un debut fericit la revenirea în prima ligă.

FOTO Faze litigioase la Mioveni: argeşenii au cerut două penalty

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
ligax
ligax  •  21 August 2011, 17:05

U Cluj Napoca!

ghitza_dinamo
ghitza_dinamo  •  23 Iulie 2011, 14:03

deci trebe sa judecati tot timpu??? important e ca a castigat dinamo si u cluj!!!!!

barrox
barrox  •  23 Iulie 2011, 12:37

Stati sa vedeti echipa asta de nivelul B ce Mw1e le da Granzilor.Eu va spun ce am vazut in meciul astaTarani contra Fotbalisti/jucatori si am mai comentat o data aspectul,nu-l mai reiau.Nu stiu cum s-a adaptat Cristea atat de repede la stilul asta de joc cu Taranii,Cotonarii.La stilul sau de joc e aproape imposibil sa-ti pastrezi cumpatul-Brazilian Vs. Taran.Asta-i tara!!!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează