FOTBAL  »  Superliga  »  CFR - FC BRAŞOV 1-0

VIDEO Comedia erorilor » Braşovul nu s-a pus în calea CFR-ului, clujenii au bătut fără emoţii

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 mai 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 02 mai 2012 09:21

"Locomotiva" din Gruia rămîne lider după o victorie italiană obţinută în faţa trupei lui Ionuţ Badea VEZI AICI REZUMATUL VIDEO!


CFR nu are reacţia unui expres, ci maxim a unei locomotive dotate cu un motor diesel. Se încălzeşte greu, prinde turaţie, iar cînd ajunge la viteza optimă trebuie să se oprească în vreo haltă. Şi nici Andone nu are alura unui mecanic-şef, trimis să repare din mers ceea ce a scîrţîit chiar din debutul returului.

După acest scenariu, clujenii au ajuns la poarta unui Braşov extrem de grupat şi organizat abia la jumătatea primei reprize, nu graţie unei acţiuni colective, ci a unei sclipiri individuale a lui Vranjes, care a driblat doi fundaşi şi l-a întins serios pe Felgueiras (23). Imediat, Kapetanos l-a imitat cu o şarjă prin măduva defensivei lui Ionuţ Badea, dar reluarea spre poartă a avut efectul unei brize marine (24). Şi cam la atît s-a rezumat putinţa ofensivă a celor două formaţii în prima parte.

Erori de gîgă ale braşovenilor
75 de secunde de la reluare i-au fost suficiente grecului Kapetanos să speculeze greşeala de neînţeles a lui Majernik, care a bărbierit o minge pe spate, la marginea careului mare (47). Imediat, CFR a luat din nou viteză după ce Hadnagy a exersat un blocaj din voleu, iar pentru Haţegan a fost extrem de simplu să dicteze penalty. A tras vîrtos Cadu, dar Felgueiras şi-a ghicit compatriotul (53).

Comedia erorilor din apărarea oaspeţilor a continuat cu un nou episod, autor Ricardo Machado, la un pas să-l învingă pe propriul portar după lovitura liberă executată de Hora (79). Clujenii au tremurat pe final, dar Braşovul nu a fost capabil să puncteze decît la impresia artistică.


"Victorie greu obţinută, dar mare de tot! E o perioadă dificilă, jucăm din 3 în 3 zile, jucătorii abia au timp de refacere. E important că n-am luat gol pentru al doilea meci consecutiv"
Ioan Andone, antrenor CFR

Ovaţii pentru Beto
Portarul CFR-ului, Antonio Beto, a împlinit ieri 30 de ani. Goalkeeper-ul lusitan a fost întîmpinat aseară, în Gruia, cu aplauze şi mesaje de felicitare. Beto a fost susţinut de la tribuna a II-a de un grup de fani portughezi veniţi să studieze în România, care au afişat şi un banner sugestiv: "Portugal CFR". "Feroviarii" au avut de partea lor aseară şi un grup de susţinători olandezi, o echipă de juniori din Eindhoven, care participă la un turneu de fotbal la Cluj.

Două greşeli în 4 minute
Tuşierul Radu Ghinguleac a greşit de două ori în prima repriză, în defavoarea CFR-ului, într-un interval de doar 4 minute. Mai întîi, l-a oprit din cursă pe Pantelis Kapetanos, în minutul 11, după care, în minutul 15, a ridicat din nou greşit steagul la acţiunea senegalezului Modou Sougou.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (79)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  02 Mai 2012, 13:50
Postat de kristymin pe 02 Mai 2012, 12:31

ce-ar fi sa te uiti matalica si sa spui ...lovitura libera din care s-a deschis scorul in meciul cu ceahlaul ...a avut baza legala pt a fi acordata ? A FOST SAU NU A FOST FAULT ACOLO ? apoi mai vb

O fi si la altii, dar la voi sunt sunt 2-3 la fiecate meci !!! Deci cum e ?

seedorf
seedorf  •  02 Mai 2012, 13:47

erori de gaga.. dar un gaga...,, uns ''!

steaua.libera
steaua.libera  •  02 Mai 2012, 13:44
Postat de misucfr pe 02 Mai 2012, 10:22

Nu vreau sa par stupid, dar arbitrii romani o iau razna. In fiecare meci ii opresc pe CFR-isti din situatii clare de gol pe motiv de ofsaid !!

Atunci de ce n-aduceti straini?

Vezi toate comentariile (79)
Comentează