FOTBAL  »  Superliga  »  CONCORDIA CHIAJNA - ASA TÂRGU MUREȘ 2-0

VIDEO Concordia a spart gheața » Echipa lui Dan Alexa, la prima victorie din acest play-out » Ardelenii, cu un pas în Liga a doua

Foto sportpictures.eu
Foto sportpictures.eu

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 mai 2017 17:48

Concordia Chiajna a obținut prima victorie din acest play-out, învingând-o pe ASA Târgu Mureș, scor 2-0. 

După o primă repriză modestă, în care cele două echipe s-au apropiat foarte puțin de porțile adverse, jocul s-a animat în mitanul secund.

Pap i-a salvat pe mureșeni în minutul 49, respingând cu greu o lovitură liberă executată inspirat de Grădinaru de la mare distanță.

În minutul 58, a venit rândul lui Bălgrădean să-și salveze echipa. Goalkeeper-ul Concordiei a respins magistral în corner șutul bun al lui Gorobsov, de la 27 de metri. 

Concordia Chiajna a deschis scorul în minutul 72, prin Grădinaru, care a marcat cu un șut din interiorul careului, la care goalkeeper-ul Eduard Pap a fost doar spectator.

Ilfovenii și-au mărit avantajul șașe minute mai târziu, prin Marian Cristescu, care a împins mingea în poartă după o gravă eroară a goalkeeper-ului ardelenilor.

În urma victoriei, Concordia a acumulat 20 de puncte și a urcat pe locul 6, devansând-o pe Pandurii.

De partea cealaltă, echipa antrenată de Ionel Ganea a rămas pe ultimul loc în clasament, cu 13 puncte, și are șanse insignifiante să evite retrogradarea în liga secundă.

FINAL » Concordia Chiajna - ASA Târgu Mureș 2-0
Au marcat: Grădinaru '71, Cristescu '79

Click AICI pentru liveTEXT  / VIDEO

Echipele de start:

Concordia Chiajna: Bălgrădean - Feussi, Dobrosavlevici, Albu, Fota - R. Costin, Oct. Deaconu - Grădinaru, Herea, V. Munteanu - V. Alexandru
Rezerve: Drăghia, Melinte, Răsdan, Serediuc, Cr. Ciovanu, M. Cristescu, M. Pena
Antrenor:
Dan Alexa

ASA Târgu Mureș: Ed. Pap - Velayos, Candrea, M. Constantin, Mendy - E. Dică, Gorobsov, Ferfelea - Nicoliță, Ciolacu, Sin
Rezerve:
Moga, Cherteș, Balgiu, C. Rus, V. Dulap, V. Lemnaru, Petriș
Antrenor: Ionel Ganea

 
 

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează