FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FC BRAŞOV 1-2

VIDEO Constantinescu preşedinte! » Atacantul braşovean a decis meciul cu CFR Cluj, scor 2-1

Marian Constantinescu a marcat 8 goluri în acest campionat
Marian Constantinescu a marcat 8 goluri în acest campionat

Articol de - Publicat marti, 04 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 03 noiembrie 2014 23:37

Atacantul Braşovului a adus trei puncte nesperate pentru braşoveni, iar CFR rămîne la 5 puncte în spatele Stelei.

Braşovenii s-au dus în Gruia cu memoriile scrise. Neplătiţi de patru luni, elevii lui Szabo nu mai cred în promisiunile conducerii şi sînt hotărîţi să ceară să devină jucători liberi de contract.

VIDEO: Vezi AICI golurile meciului!

CFR-ul nu putea să nu profite de situaţia oaspeţilor. Ivanovski a marcat încă din primul minut, dar golul a fost anulat eronat. Arbitrul Comănescu s-a revanşat însă în minutul 6, cînd a dictat uşor penalty pentru CFR. A executat Chanturia şi clujenii aveau de partea lor toate şansele de a lua toate punctele şi de a se menţine în coasta Stelei.

Clujenii au continuat să preseze, dar Marinescu, revenit după o accidentare ce l-a ţinut departe de gazon un an de zile, a prins o zi mare. L-a blocat pe Guima (9), a reţinut şutul lui Costea (21) şi i-a suflat mingea lui Ivanovski la o fază clară de gol (28).

Felgueiras s-a remarcat şi el la poarta cealaltă, cînd Liviu Ganea a scăpat singur cu el (32). Elevii lui Szabo au reuşit egalarea, marcînd tot din penalty. Cel care a executat a fost Constantinescu.

Marinescu senzaţional
Partea a doua a început cu o ocazie a Braşovului, dar tot Ganea a fost blocat de Felgueiras (48). Clujenii au început să găsească din ce în ce mai greu drumul spre poarta braşovenilor. Marinescu şi-a mai salvat o dată echipa, cînd Sergio Rodrigues a fost aproape de autogol (69), iar Constantinescu a dat lovitura învingîndu-l pe Felgueiras cu un şut la colţul lung de la 20 de metri.

1-2 şi Steaua a luat un avans de patru puncte în faţa CFR-ului. Pentru braşoveni urmează o săptămînă în care se vor încolona spre LPF pentru a-şi cere drepturile financiare.

9 penalty-uri a dictat Comănescu în acest sezon, fiind arbitrul cu cele mai multe astfel de decizii din Liga 1

"Îmi felicit colegii, am făcut un meci foarte bun. Noi dăm dovadă de caracter, înţelegem că sînt probleme cu banii, dar aşteptăm să se rezolve şi să ne primim salariile" (Marian Constantinescu, atacant FC Braşov)

"Tactica noastră a fost să nu luăm gol repede, dar nu ne-a ieşit. Pînă la urmă a fost mai bine aşa, am avut caracter să întoarcem scorul" (Andrei Marinescu, portar FC Braşov)

"Nu am cum să-mi mai motivez jucătorii, nu am ce să le reproşez. Dar dacă nu îşi primesc banii, nu putem face performanţă! Nu se mai poate aşa ceva, nici noi, din staff, nu am primit nici un ban! La iarnă, ne strîngem mîinile şi ne despărţim" (Vasile Miriuţă, antrenor CFR Cluj)

640231-cfr-brasov-1-2.jpg

ALTE ŞTIRI DE LA MECI:

"Ţînţaru'" stă la pîndă
În tribună s-a aflat aseară Cornel Ţălnar, antrenorul cu care FC Braşov a început acest sezon. Acesta a fost demis pe 14 august, după trei etape în care braşovenii strînseseră un singur punct în clasamentul Ligii 1.

Comănescu i-a enervat pe toţi
"Centralul" Adrian Comănescu din Rîmnicu Vîlcea n-a avut un meci uşor aseară, fiind încurcat şi de asistentul Mitruţi din Craiova. Acesta din urmă a semnalizat eronat un ofsaid la Ivanovski în minutul 1, la o fază în care clujeanul reuşise să marcheze. Apoi, în minutul 6 Comănescu a dictat penalty la un duel între Rodrigues şi acelaşi Ivanovski.

Reluările Look TV au arătat că "centralul" a arătat mult prea uşor punctul cu var. În plus, în cazul în care a fost fault, braşoveanul ar fi trebuit eliminat. În finalul primei reprize, Comănescu a dat penalty şi pentru Braşov, cînd Ivanovski, aflat în zid la o lovitură liberă, a atins mingea cu mîna. De data aceasta, decizia sa a fost una corectă.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (6)
gigispaima
gigispaima  •  04 Noiembrie 2014, 12:16
Postat de daniaania pe 04 Noiembrie 2014, 10:37

Nu te bucura ca un prost...daca dispar echipele bune din campionat cu cine mai jucati? O sa va plictisiti si nu va mai uitati la meciuri. Numai prostii si celor care nu le place sportul se bucura..Comentariul tău...

"Celor carora"...dar in contextul tau nici asa nu este corect - deci : "cei carora".

euce
euce  •  04 Noiembrie 2014, 10:42

cand ratezi din toate pozitiile,nu ai cum sa castigi,iar cand "mister"este capul revoltei,nu ai cum sa castigi,cand "mister"scoate din joc singurul,om care poate face diferenta nu poti sa castigi,iar cand acelasi "mister"declara ca a vorbit cu "baieti"sa nu se prezinte la urmatorul meci,"mister"trebuie sa plece,nu e loc de intors,(adio si nam cuvinte)

daniaania
daniaania  •  04 Noiembrie 2014, 10:37
Postat de stelistulbrasov pe 04 Noiembrie 2014, 09:09

Mai gsp-ist platit de mongol,sunt CINCI puncte intra noi si clubul maghiar....Ce draq ai?

Nu te bucura ca un prost...daca dispar echipele bune din campionat cu cine mai jucati? O sa va plictisiti si nu va mai uitati la meciuri. Numai prostii si celor care nu le place sportul se bucura..Comentariul tău...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează