FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - PANDURII 2-0

VIDEO Copii şi cîrtiţe » Pandurii nu reuşesc să ţină pasul cu Steaua: 0-2 cu Viitorul

Faza care a decis în mare măsură meciul de aseară: Mamele l-a agăţat pe Chiţu în careu, penalty şi 1-0 pentru gazde // Foto: Marian Muscalu (Telegraf - Constanţa)
Faza care a decis în mare măsură meciul de aseară: Mamele l-a agăţat pe Chiţu în careu, penalty şi 1-0 pentru gazde // Foto: Marian Muscalu (Telegraf - Constanţa)

Articol de - Publicat marti, 30 octombrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 30 octombrie 2012 00:02

Hagi creşte jucători şi o echipă surprinzător de bună pe un teren rămas cu gropile pe care Piţurcă le conserva pentru adversarele "naţionalei".

"Condiţii muncitoreşti", aşa descria Victor Piţurcă terenul de pe stadionul Farul, gazonul pe care Goian marca într-o victorie contra Olandei, imposibilă pe iarba bună de la Naţional Arena. Gică Hagi încearcă acum să producă fotbalişti tineri pe pămîntul pe care armata Spartei antice ar fi fost fericită să se pregătească şi să se călească. Mingea sare şi nu mai vine la tine chiar dacă aşa ţi se pare, Maxim conduce balonul în tuşă obligat să-l protejeze şi de adversari, şi de denivelări.

VIDEO: vezi AICI fazele meciului!

O prostie e cea care face diferenţa în asemenea condiţii şi, culmea!, nu puştii "Regelui" o comit, ci Mamele, stoperul experimentat de la Pandurii. Apărătorul e în careu şi-l urmăreşte pe Chiţu, dar se aruncă inexplicabil pe spate ca pe canapea şi-şi transformă picioarele într-o foarfecă în care îşi prinde adversarul. Penalty clar şi gol dat de Gabi Iancu, atacantul pe care Hagi l-a etichetat drept noul Raul şi l-a aşezat în vitrina nou-nouţă de la Constanţa.

Gazdele au făcut şi ele un cadou, penalty dintr-un fault stupid comis de Claudiu Herea la Răduţ, dar ratat de Maxim. Sau apărat de formidabilul Buzbuchi. Gorjenii risipitori rămîn pe 2, un loc mai bun decît s-ar fi estimat pentru ei înaintea sezonului, însă şi mai mare surpriză e Viitorul, nou-promovata cu medie de vîrstă pentru campionatul de tineret-rezerve aflată la mijlocul clasamentului, la numai două puncte în spatele Rapidului!

Galerie pentru Grig
Publicul aflat aseară în tribunele stadionului Farul l-a aclamat pe Petre Grigoraş în momentul în care antrenorul a păşit pe teren. Grig a jucat şi a antrenat la Constanţa şi a reuşit o promovare cu Farul din Liga a doua în primul eşalon, apoi a disputat o finală din Cupa României, pierdută cu Dinamo. Doar 1.000 de oameni s-au aflat în tribune, din cauza temperaturii scăzute, 8 grade Celsius şi vînt puternic. Duminică fuseseră 26 de grade!

"Cînd ratezi în aşa hal, nu mai ai pe cine da vina! Nu mă interesează Steaua, lăudaţi-o cît vreţi! Nu mai comparaţi Pandurii cu Steaua, că n-aveţi ce compara! Derby-ul Steaua - Dinamo nu mă interesează!" (Petre Grigoraş, antrenor Pandurii)

"Matulevicius e chiar şi sub Nikolici al meu! L-am sunat pe Porumboiu şi i-am zis: «Eşti norocos, ai şanse în continuare la locul 2!». Apoi i-am zis lui Copos: «Tu ai şanse la locul 3»" :) (Gigi Becali, patron Steaua)

"Îi vreau pe Buzbuchi, Iancu, Chiţu, Alibec şi Maxim! Dar nu de acum, de la vară. Sînmărtean, Zicu şi Moraes nu mă interesează, n-au unde să joace la noi!" (Gigi Becali, patron Steaua)

533186-viitorul.jpg

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (20)
robert1205
robert1205  •  30 Octombrie 2012, 21:51

Viitorul Constanta cea mai frumoasa echipa din ROMANIA,alcatuita numai din tineri romani de viitor.Merita incurajati de toata tara.Ne-am saturat de straini de 2 bani,negri,portughezi si jucatori de liga 3-4 in vest.

radu.de.la.faru
radu.de.la.faru  •  30 Octombrie 2012, 14:34
Postat de vaalah pe 30 Octombrie 2012, 09:53

Nu mai fiți copii creduli ! La Viitorul sunt investiți și banii lui Gigi de ce credeți ca au acord sa vândă jucători doar Stelei ?

ce acord a facut ma HAGI ???, l-ai vazut pe HAGI zicand : "finule vino in CONSTANTA si alegeti ce FOTBALIST vrei de la echipa mea", A SPUS ASA HAGI : "CINE VINE CU O OFERTA BUNA ALA II IA" , nu ca ii da la BERBEC repede ce jucatori vrea el, si aseara se c-am ferea sa spuna ca o sa ia jucatori de la VIITORUL CONSTANTA, stie ce raspuns ii da hagi ...SI sunt sigur ca , cu o sapt inaintea partidei o sa-l sicaneze pe HAGI sa se enerveze, dar...stati linistiti ca nu o sa va dati seama cum de ati luat bataie aici pe MALUL MARII

radu.de.la.faru
radu.de.la.faru  •  30 Octombrie 2012, 14:20
Postat de murgescu_danut pe 30 Octombrie 2012, 13:35

Ar fi frumos sa castige Viitorul dar mi-e teama sa nu fie "trantit" meciul...

stai linistit REGELE HAGI NU VA FACE TREBURI MURDARE NICIODATA cum e jijica din pipera CARE SE PLIMBA CU BANII PRIN ORAS SA-I CUMPERE PE ALTII ....o fi NAS HAGI cu BEKALI sau invers numai stiu cum e DAR BRANZA E PE BANI

Vezi toate comentariile (20)
Comentează