FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA, JOI, 20:30, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO (ÎN TUR 2-5)

VIDEO Cristi Tănase promovează fotbalul într-o campanie globală: "Săream pe geam ca să joc!" :D

Articol de - Publicat marti, 15 aprilie 2014 00:00 / Actualizat luni, 14 aprilie 2014 22:43

Cristi Tănase a fost ales de Coca-Cola să facă parte dintr-o campanie globală de promovare a fotbalului, dar şi a Cupei Mondiale care va începe pe 12 iunie în Brazilia. Campania transmite iubitorilor sportului rege că fotbalul se adresează tuturor oamenilor, indiferent de statutul social sau zona geografică din care provin."Ajungeam să jucăm şi desculţi, numai să jucăm fotbal. Erau teneşii aceia cu crampoane de cauciuc care se toceau foarte repede şi, pînă să cumpăram alţii, îi forţam pînă se rupeau. Indiferent de unde provii sau cît de greu ţi-ar fi, nu trebuie să renunţi la visul tău! În viaţa de fotbalist sînt momente grele, trebuie să treci peste ele şi să mergi mai departe pentru a reuşi!", a declarat Tănase.

Stelistul de 27 de ani a povestit şi cum s-a îndrăgostit de fotbal: "Norocul meu a fost că locuiam la parter şi, cînd nu eram lăsat să ies afară, săream pe geam ca să merg în spatele blocului să joc fotbal alături de prieteni, de vecini! Acolo făceam porţile din cărămizi şi ne jucam toată ziua. Nu mă gîndeam să ajung chiar aşa departe, dar visam, visam să ajung la un club important, să joc la echipa naţională. Am început fotbalul la 8 ani şi jumătate, am făcut ce mi-a plăcut, mă îndrăgostisem de minge, de fotbal. Acum 15 ani puteam doar să-mi imaginez că voi juca la o echipă mare, acum chiar fac asta!".

Pe lîngă Tănase, în această campanie în România au mai fost aleşi Giani Kiriţă, dar şi sportivele Andreea Răducan şi Alina Dumitru.


2 goluri a marcat Tănase în poarta lui Dinamo, în 17 confruntări împotriva "cîinilor" disputate în tricoul lui FC Argeş şi al Stelei

2,7 milioane de euro
e cota lui Tănase, conform transfermarkt.de

150 de mii de euro e salariul anual lui Tănase la Steaua


Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
goggu
goggu  •  15 Aprilie 2014, 18:50

Bravo Tase! Esti baiat de calitate, ai ajuns departe, ti-ai urmat pasiunea, bravo!

zeze
zeze  •  15 Aprilie 2014, 13:38

vai de mama celor de la coca-cola

paolodicanio
paolodicanio  •  15 Aprilie 2014, 12:01

L-a ales Coca Cola ?!! . Cred ca e show in strunga oilor ! Ne vedem la Duet sa bem ceva.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close