FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - SEVERIN 2-2

VIDEO Cristiano Zaharia » Pandurii răpusă pe teren propiu de cea mai slab clasată echipă din Liga 1: 2-2 cu Severin

Zaharia a fost adus în ianuarie 2012 de la Juventus Bucureşti
Zaharia a fost adus în ianuarie 2012 de la Juventus Bucureşti

Articol de - Publicat marti, 06 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 05 noiembrie 2012 23:08

Mijlocaşul de 22 de ani al oaspeţilor a scos de unul singur o remiză pe terenul unei formaţii ce şi-a cam pierdut ideile.

Echipele mari cîştigă şi cînd joacă prost, zice Grigoraş. Atunci, "pandurii" lui nu sînt mari deloc! Ei cîştigă sau pierd puncte cînd joacă bine şi sînt pedepsiţi dacă arată cele mai mici slăbiciuni. Cu Severin n-au jucat fantastic, dar din rîndul adversarilor mediocri a ieşit un jucător perfect pentru fotbalul visat de Grig! Alexandru Zaharia a dat două goluri ca ale lui Cristiano Ronaldo şi a anulat tot, antrenamente, tactici!

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

De fiecare dată, Zaharia a spulberat liniştea firească a revelaţiei campionatului. A marcat Cristea pentru 1-0, a egalat Alex, extrema cu un voleu prea bun pentru Liga 1! Mingea s-a dus cu pămîntul, direct în plasa laterală. Mingote s-a mai trezit o dată învins fără să fi avut vreo şansă, cu un şut incredibil de tare şi de precis, de la 20 de metri, sub bară. 2-2, că între golurile lui Zaharia înscrisese Viera, căpitanul-fundaş-marcator.

Dar Pandurii nu cîştigă nici cînd înscrie un fundaş! Grigoraş are probleme: trebuie să-şi convingă echipa că mai e suficient de bună pentru podium!

Casting între licee
Pandurii se chinuie să-şi facă şi galerie. Clubul dă cîte 500 de bilete pe etapă fiecărui liceu din oraş, organizat într-o minigalerie, iar cel mai tare grup de ultraşi-liceeni cîştigă, la finalul anului, echipamente precum cele purtate de Răduţ şi de colegii lui, plus alte premii. Pînă acum s-au înscris cinci licee în concurs.

"Mă bucur pentru prima mea «dublă» în Liga 1, tot ce sper e să prind şi eu un transfer undeva" (Alexandru Zaharia, mijlocaş CS Severin)

"De o săptămînă sîntem în cădere liberă, pentru noi era bine să se termine acum turul" (Petre Grigoraş, antrenor Pandurii)

534933-pand-sev.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
ienasoiu
ienasoiu  •  06 Noiembrie 2012, 12:30

Cuvântul "propiu" nu există. Probabil autorul titlului a vrut să spun "propium" care înseamnă conform dex " "compoziție muzicală polifonică pentru cor și soliști, scrisă pe textul liturghiei, care se cântă în timpul serviciului religios catolic".

plischi
plischi  •  06 Noiembrie 2012, 07:21

un blat je.gos!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează