FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - VASLUI 1-0

VIDEO Cu giurgiuvenii nu-i de glumit! » Astra a învins Vaslui, scor 1-0, şi se distanţează la 6 puncte de Steaua

Articol de GSP - Publicat luni, 09 decembrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 09 decembrie 2013 22:51

Astra a învins la limită pe Vaslui, scor 1-0 şi rămîne la conducere în cursa spre titlu. Giurgiuvenii au un avantaj de 4 puncte faţă de Petrolul şi 6 în faţa Stelei, roş-albaştrii avînd o restanţă de disputat.


VIDEO cu cele mai importante faze


Giurgiuvenii au controlat clar prima repriză şi au reuşit să intre la cabine în avantaj. Budescu i-a aşezat pentru şut o minge lui Yazalde, care a marcat spectaculos.

Partea secundă a început mai slab pentru gazde. Vasluienii au presat şi au fost foarte aproape de egalare, cînd Sînmărtean a nimerit bara dintr-o lovitură liberă de la 16 metri.

Isăilă a preferat un joc defensiv şi contre rapide. Strategia a fost aproape să dea roade, dar Budescu, scăpat singur, a trimis pe lîngă poartă. Astra a tremurat pe final, dar a reuşit să menţină avantajul şi îşi ia avînd în lupta la titlu.

 

Desfăşurarea liveTEXT


Echipe de start:

Astra: Coman - Măţel, A. Mureşan, V. Găman, J. Morais - Yahaya, Laban - Yoda, Budescu, De Amorim - Yazalde
Antrenor: Daniel Isăilă

Rezerve: S. Lung jr., Pedro Santos, M. Cristescu, Takayuki, G. Enache, Ivanovski, Bukari

Vaslui: Cerniauskas - Ortiz, Celeban, A. Cordoş, Muşat - Caue, Madson - Antal, Sînmărtean, Sălăgeanu - Temwanjera
Antrenor: Liviu Ciobotariu

Rezerve: C. Straton, Viveiros, I. Balaur, A. Enescu, Lovrecici, Pătulea, Buziuc


Arbitru: Ovidiu Haţegan
Asistenţi: Vasile Marinescu, Marius Nicoară

 

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (127)
haxor
haxor  •  10 Decembrie 2013, 18:02

Nu sunt stelist, dar cand ma uit la comentariile unora ce habar nu au cum se pregatesete o echipa de fotbal, ce efort fizic si mental se depune ptr a fi capabili sa duca un campionat pana la sfarsit si poate sa-l castige, imi vine sa le dau palme peste ceafa la tampeniile pe care le debiteaza cu mintea lor de gainati. Steaua a jucat in Europa, in cupa si campionat, deci campionatul mai e lung si se pot intampla multe. Numai naivii si cei care isi imagineaza ca fotbalul este cel relatat de presa si nu cel ce e jucat in teren. Presa daca nu devii sclav al tampeniilor scrise de ei iti pune o eticheta pe spate si te submineaza imediat, asa cum au subminat tara facand propaganda tuturor idi0tilor

tandd
tandd  •  10 Decembrie 2013, 08:28

daca steaua pierde unul din meciurile cu astra e deranj mare,e nasol sub presiune,una e sa joci cand aveai 10pct avanssi alta cand stii ca trebuie neaparat sa nu pierzi in unul din cele 2 meciuri,tactic steaua ar trebui sa incerce sa joace pe contratat dar m-ar mira sa priceapa tactic ceva reghe

kilimanjaro
kilimanjaro  •  10 Decembrie 2013, 07:14

steaua, nici cu ajutorul arbitrilor nu e în stare să facă față. Și parcă mai ieri strigau că n-au adversari în liga I, dar atunci era la conducere hoțul dragomir, iar echipele care încercau să joace pe bune cu stelemeaua erau aspru pedepsite și chiar retrogradate. Asta-i adevărata față a stelei blatiste, panarama fotbalului românesc :))))

Vezi toate comentariile (127)
Comentează