FOTBAL  »  Superliga  »   VIITORUL - POLI IAŞI 1-0

VIDEO Cu ochii pe Derby » Viitorul a câştigat la limită, 1-0 cu Iași, dar s-a apropiat la un punct de Steaua

Articol de - Publicat miercuri, 30 noiembrie 2016 00:00

Cu toate că Poli Iaşi a învins surprinzător Craiova etapa trecută, elevii lui Neagoe nu au mai reuşit acelaşi joc bun şi cu Viitorul lui Hagi.

Şi cine îi poate învinui pe fotbaliştii moldoveni, având în vedere că sunt neplătiţi de ceva timp? De partea cealaltă, "Regele" avea şi el nevoie de o victorie pentru a se apropia la un punct de Steaua.
Deşi jocul Viitorului nu a excelat şi nu a fost cu nimic superior evoluţiei şterse a moldovenilor, echipa din Ovidiu şi-a adus aminte de motto-ul lui Hagi: "Ca să te respecte cineva, trebuie să îl baţi". Așa că Nimely a deschis scorul în minutul 73.

Click aici pentru VIDEO!

Îi ajută Dinamo?

Miza imensă a celor trei puncte s-a văzut imediat din reacţia lui Hagi. Gică s-a bucurat ca atunci când a marcat în poarta Columbiei şi a sărit în cârca oamenilor din staff-ul său. Are şi de ce! Echipa lui a devenit principala contracandidată a Stelei la titlu.

După deschiderea scorului, jucătorii lui Hagi şi-au mai dat drumul la joc, fiind ajutaţi şi de talentatul şi capriciosul Gabi Iancu, care a intrat pe parcurs, dar şi-a făcut imediat simţită prezenţa. Gabi a executat perfect o lovitură liberă de la aproximativ 20 de metri, execuţie ce a zguduit transverala lui Grahovac de parcă mingea a fost expediată de Cristiano Ronaldo, nu de fotbalistul "aruncat" de Steaua. Chiar dacă jocul Viitorului a suferit, cele trei puncte au apropiat-o de Steaua, iar Gică Hagi aşteaptă acum un ajutor de la Dinamo.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează