FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA 0-2

VIDEO Dacă-i Steaua, sînt incidente » După rapidişti, şi dinamoviştii au reuşit să întrerupă meciul cu roş-albaştrii

Dinamoviștii au aruncat spre steliști și cu bețele de la steaguri +3   FOTO
Dinamoviștii au aruncat spre steliști și cu bețele de la steaguri

Articol de - Publicat sambata, 11 mai 2013 00:00 / Actualizat vineri, 10 mai 2013 23:26

Ca şi în Giuleşti, Colţescu a fost nevoit să scoată cele două formaţii de pe teren, după ce fanii au aruncat cu obiecte şi torţe pe gazon.

Rivalitatea dintre Dinamo şi Steaua nu ţine cont de locurile pe care le ocupă cele două formaţii în clasament. Aseară, fanii alb-roşii au digerat greu faptul că adversarii lor sînt deja campioni şi, mai mult, şi-au manifestat bucuria etalîndu-şi mustăţile chiar la derby.

VIDEO: Vezi AICI imagini cu incidentele!

Văzîndu-se şi conduşi pe tabelă, suporterii lui Dinamo şi-au pierdut cumpătul în minutul 33, cînd Bourceanu se pregătea să execute un corner. "Cîinii" au început să arunce în el cu brichete, monede şi sticle de plastic.

Căpitanul stelist a părăsit zona pentru a se proteja, solicitînd şi ajutorul "centralului" Sebastian Colţescu. Galeria dinamovistă nu s-a oprit şi a început să arunce cu torţe şi chiar cu telefoane mobile!

Astfel, după ce în urmă cu trei săptămîni a fost nevoit să oprească duelul dintre Rapid şi Steaua din cauza obiectelor aruncate din tribună, arbitrul Sebastian Colţescu s-a văzut nevoit să ia aceeaşi decizie şi aseară. Tot ca în Giuleşti, cele două formaţii au fost trimise la vestiare, de unde au revenit după aproape 12 minute, reluînd meciul.

ALTE ŞTIRI DE LA MECI:

"Dodel" l-a rupt pe Chipciu :)
În minutul 39, Alex Chipciu a ieşit de pe teren accidentat. Cel care l-a lovit a fost chiar colegul său, Cristi Tănase. "Decarul" Stelei, încercînd să-l deposedeze prin alunecare pe Rus, l-a lovit pe Chipciu, care a acuzat dureri la gambă şi n-a mai putut continua. Fotbalistul venit în Ghencea de la Braşov se afla la ultimul său meci în acest sezon, Reghecampf anunţînd că după întîlnirea cu Dinamo mai mulţi fotbalişti, printre care şi Chipciu, vor fi lăsaţi să plece în vacanţă.

Surpriza lui Ţălnar
Sorin Strătilă a fost titular, în premieră în acest sezon de Liga 1, tocmai în Derby de România. Mijlocaşul dreapta de 26 de ani bifase 77 de minute în actuala ediţie în 6 partide de campionat, dar niciodată n-a intrat în meci de la început. Aseară el a beneficiat însă de absenţa accidentatului Matei. Iar Strătilă a avut posibilitatea să joace împotriva echipei care nu l-a vrut, mijlocaşul fiind aruncat din Ghencea de către antrenorul Marius Lăcătuş.

Premiera lui Danciu-gol
Omul cu cele mai multe partide, 36, din istoria Derby-ului, Ionel Dănciulescu, 36 de ani, a fost aseară într-o situaţie inedită. Pentru prima oară a putut să joace pe Naţional Arena într-un meci Dinamo - Steaua. Aseară a fost al treilea Derby de România disputat pe cel mai mare stadion al ţării, însă, în precedentele două, în mandatul lui Dario Bonetti la Dinamo, "Corbu'" a fost doar rezervă neutilizată.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (41)
mircea1957
mircea1957  •  11 Mai 2013, 20:09

ASTA DE IUBITI CE SUNT STELISTII!!! Seara trecuta au aratat si cat de inteligenti sunt. Se rup unul pe celalalt!

lenan
lenan  •  11 Mai 2013, 16:30
Postat de eduardm pe 11 Mai 2013, 12:05

Daca nu ai fi vazut meciul la TV ,si erai pe stadion,altfel ai fi vazut faza.Bourceanu a provocat si a primit ce si-a dorit.In schimb suporterii vostrii,dupa ce au fost scosi cei de la sud,au aruncat cu petarde in cei de la tribuna 1.Asa ca incearca sa nu mai consideri ca voi sunteti mielusei

Cum a provocat ma, le-a aratat o pisica? Mai taci naibii si nu mai justifica atitudini pentru care trebuie date suspendari grele. Nu e posibil sa ajunga astfel de animale pe stadioane. Iaca-ta ca te-au contaminat si pe tine. Vezi sa nu ramii asa!

lenan
lenan  •  11 Mai 2013, 16:26
Postat de mako pe 11 Mai 2013, 13:06

ti-ai ales bine numele...voi sta ati fost aseara...referitor la comentul tau...esti purtator ilegal de creier

Gresesti amice, nu are asa ceva, nu-l mai acuza pe degeaba!

Vezi toate comentariile (41)
Comentează