FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CONCORDIA

VIDEO Decizie controversată a arbitrului de la Dinamo - Concordia» "Cîinii" au protestat vehement

Articol de GSP - Publicat marti, 17 martie 2015 00:00 / Actualizat marti, 17 martie 2015 18:46

Dinamo joacă acum cu Concordia Chiajna, iar unul dintre cele mai controversate momente a avut loc în minutul 40.
Fundaşul Andrei Marc, care se afla la primul meci ca titular pentru Dinamo, a fost eliminat pentru fault.

Fundaşul de 21 de ani l-a lovit cu piciorul în stomac pe Boldrin şi a primit direct catronaşul roşu din partea arbitrului Lucian Rusandu.

Vezi aici video

Vezi aici meciul liveTEXT

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (36)
geo.b.
geo.b.  •  18 Martie 2015, 16:24

Dupa cum a jucat Dinamo nu merita mai mult,insa o mare conntributie a avut si arbitrul care a facut praf meciul.Nu a folosit aceeasi masura,sau cu alte cuvinte a folosit "ocaua mica".Si nu doar la faza eliminarii,unde trebuia sa dea maxim cartonas galben. Au fost cel putin 20 de decizii pe care lea interpretat diferit.Asta insa nu scuza cu nimic jocul extrem de prost al unor jucatori de la Dinamo. Chiajna a chiar meritat victoria,dupa prestatia din teren,pentru ca au jucat mai bine.

gutza23
gutza23  •  18 Martie 2015, 09:57
Postat de d_3amon pe 17 Martie 2015, 19:48

mai si conteaza arbitrajul, poate doar stoican sa-l foloseasca drept scuza sau alibi pentru a-si ascunde incompetenta. nu are nici o legatura arbitrajul cu infrangerea de azi. faza luata separata, nu e de cartonas rosu niciodata.

pai si cum poti sa zici ca nu a influentat cu nimic rezultatul final rosu ala??? in primu rand dinamo a avut ocazii ft,ft mari si in 10 plus ca dupa eliminare hatem e mutat fundas central=golul doi si slabirea mijlocului ft mult!!!! asta nu inseamna ca stoican nu e un incapabil si un incompetent mai ales pt alegerile facute pt primul 11 buba-car,lazar,matei+netitularizarea lui kamil

aldo_m
aldo_m  •  18 Martie 2015, 08:24

becali mai plateste arbitri dar la noi trebuie sa-i platim SA FIE CORECTI DAR SE PARE CA STANCIU TREBUIE SA INVETE CHESTIA ASTA CU ARBITRI CARE PARCA AU ORDIN SA NE ELIMINE OM MECI DE MECI

Vezi toate comentariile (36)
Comentează