FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - FC VASLUI 1-1

VIDEO Deşi Gardoş şi Geraldo au fost foarte disciplinaţi cu Vaslui, singura lor imprudenţă i-a costat scump » Un fault, un gol :)

Geraldo şi Gardoş privesc disperaţi cum mingea zboară spre plasa lui Tătăruşanu Foto: Alex Nicodim
Geraldo şi Gardoş privesc disperaţi cum mingea zboară spre plasa lui Tătăruşanu Foto: Alex Nicodim

Articol de - Publicat luni, 21 martie 2011 00:00 / Actualizat luni, 21 martie 2011 11:09

Cuplul de fundaşi centrali stelişti format din Gardoş şi Geraldo au făcut împreună un singur fault în meciul cu Vaslui: cel din care Adailton a marcat în minutul 80

Steaua continuă să primească goluri din faze fixe. Trupa din Ghencea este prima în topul echipelor din Liga întîi care încasează goluri din asemenea situaţii. Roş-albaştrii au primit 17 goluri din totalul de 20 din acest sezon în urma unor faze fixe, asta însemnînd un procentaj de 85%!

Sîmbătă seară, cei din Ghencea au mai bătut un record incredibil. Reuşita lui Adailton a venit la singurul fault făcut de stoperii stelişti Gardoş şi Geraldo în întregul meci!

Fundaşul central portughez a fost cel care l-a agăţat pe Lucian Sînmărtean la 18 metri, iar imprudenţa sa a fost imediat taxată de veteranul brazilian Adailton, care a trimis în vinclu din lovitura liberă ce a rezultat. La finalul meciului, Sorin Cîrţu era supărat pe greşeala jucătorilor săi: "Am evitat cît se poate de mult fazele fixe din partea dreaptă, pentru că ştiam că Adailton e un specialist. Păcat de acea nesincronizare din final! De ceea ce mi-a fost frică nu am scăpat."

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
dansteaua
dansteaua  •  21 Martie 2011, 10:55

De faulturile facute la Surdu, nu spune nimeni nimic. O fi Gigi cum o fi, nici noi nu-l inghitim!, dar nici nu a cumparat titluri ca altii. Oricum, Steaua si Rapidul ar fi trebuit sa primeasca recunostinta, nu ura, pentru ca au adus Romania pe un loc remarcabil in Europa. Dupa munca si investitiile lor, hotii s-au bulucit la "placinte". O zi buna, tuturor! Sa auzim numai de bine!

liverpool73
liverpool73  •  21 Martie 2011, 10:47

'' veteranul '' Adailton ? mi-ar place si la steaua un asemenea jucator cu adevarat important , dar cu jiji la ce sa te astepti ? 100000 PE SEZON SALARIU , EXACT DE LOCUL 6. PLEACA DIN GHENCEA!!!

kily
kily  •  21 Martie 2011, 10:03

Marea dezamagire vine din faptul ca acel fault a fost complet inutil, Sanmartean nu ameninta poarta lui Tatarusanu, in fata lui si a lui Alves mai erau destui stelisti ce puteau dubla... Cred ca toate lumea, in Ghencea, stia cat de periculos este Adailton in executiile din preajma careului. Din pacate pentru el, Alves a demonstrat cu aceasta ocazie ca nu are mansarda suficient mobilata...! Oricum, daca Vaslui nu'l avea pe acel Rivas in aparare, probabil Steaua nu avea nici o oportunitate de a inscrie. Este de neinteles cum Hizo l'a mentinut in teren pana la sfarsit, iar pe Papp l'a izolat pe dreapta apararii... In concluzie, un derby al Neputintei

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close