FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - BOTOȘANI 0-0

VIDEO Destinul unui 11 metri » Silviu Pană a ratat un penalty, iar Chiajna - Botoșani s-a terminat nedecis 0-0

Articol de - Publicat duminica, 13 septembrie 2015 00:00

Leo Grozavu și Botoșaniul s-au salvat aseară pe terenul Chiajnei, acolo unde fuseseră eliminaţi miercurea trecută, în Cupa Ligii.

Meciul de aseară, de campionat, a început de la 0-0. Avantaj pentru Leo Grozavu, aflat sub spectrul demiterii, mai ales după usturătorul 0-3 cu Concordia, de miercuri, din Cupa Ligii. Iar destinul l-a mîngîiat, cu duhul blîndeții, pe vulcanicul antrenor al Botoșaniului.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Cei din Chiajna au ratat într-o veselie, ocazii mai mari sau mai mici. Bineînțeles, cea mai clară a fost cea de la penalty-ul scos de Vali Lazăr în fața neatentului Dimitrov, însă Silviu Pană (74) a trimis în bară. Ar fi fost momentul decisiv care să schimbe destinul unui meci, unui antrenor.

În afara acelei faze, Vali Lazăr, Bucurică și Serediuc au mai trecut și ei pe lîngă gol. Iliev a fost imbatabil. Moldovenii s-au apărat economicos, au încercat să-i prindă cumva descoperiți pe ilfoveni, însă doar Cucu a amenințat cu adevărat, în două rînduri, poarta lui Matache.

Mai periculos pentru propriul goal-keeper a fost Pena, care era să-l surprindă nefericit pe Matache. S-a încheiat cu o remiză albă, de văzut dacă viitorul lui Grozavu va fi roz, întrucît cel mai longeviv antrenor din Liga 1 în acest moment este pe lista neagră a unor șefi de-ai săi.  

Eliminat la a treia tentativă

Prestație slabă pentru o brigadă de Champions League aseară la Chiajna, Hațegan și cei doi asistenți urmînd să arbitreze în prima rundă a celei mai importante competiții europene. Fundașul stînga al Botoșaniului, Popovici, putea fi eliminat în alte două situații pînă cînd s-a întîmplat acest lucru, corect, în minutul 88.

Mai întîi, în minutul 8, a avut un atac dur asupra lui Serediuc, l-a lovit în gît cu piciorul, dar a primit doar cartonaș galben. "Trebuia să fie eliminat, nu înțeleg de ce Hațegan n-a acordat cartonaș roșu. Dacă face astfel de greșeli miercuri, în Champions League, riscă să piardă Campionatul European", a comentat Dan Lăzărescu la DolceSport. Apoi, în minutul 57, Popovici l-a atacat din lateral pe Bărboianu și trebuia să primească al doilea avertisment.

"Am ratat un penalty care a dus la pierderea a două puncte. Dacă nu era bară, puteam învinge apoi și cu 3-0. Sînt mulțumit de jocul echipei, dar nu și de concentrarea unor băieți în anumite momente. Popovici trebuia eliminat mult mai devreme"
Cornel Țălnar, antrenor Concordia

"La cum a fost jocul, trebuia să cîștigăm. Aveam un alt moral pentru jocurile cu Steaua și cu Dinamo, care vor urma"
Tiberiu Serediuc, mijlocaș Concordia

"Avem ghinion de la 11 metri, e al treilea penalty pe care-l ratăm în acest sezon"
Gabriel Giurgiu, mijlocaș Concordia

"Cred că ar fi trebuit să fiu eliminat din minutul 8, îmi cer scuze față de adversar. Îmi cer scuze și față de colegi pentru că i-am lăsat în zece"
Sergiu Popovici, fundaș FC Botoșani

"Am răgușit la acest meci, îmi cer scuze că nu pot veni la interviuri"
Leo Grozavu, antrenor FC Botoșani

concordia botosani 0 0

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close