FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - CSMS IAȘI 1-2

VIDEO Drum european » Iașiul se menţine favorită pentru ultimul loc din preliminariile Europa League, 2-1 cu Voluntari

Articol de - Publicat marti, 10 mai 2016 00:00

Iaşiul a mai bifat o victorie, care o menţine favorită pentru ultimul loc în preliminariile Europa League.

Voluntariul l-a schimbat degeaba pe Ganea. A pierdut ieri al doilea meci consecutiv de când şi-a concediat antrenorul care făcuse senzaţie în debutul lui 2016. Iaşiul a jucat şi la periferia Bucureştiului ceea ce a jucat pe tot parcursul sezonului: fotbal de calitate, completat cu o organizare bună şi cu multă determinare.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Moldovenii au avut şi norocul să dea peste o defensivă comică a gazdelor. Mai întâi, Ţâru l-a busculat inexplicabil pe Cristea în propriul careu. S-a făcut 0-1 de la punctul cu var, după care Maftei şi Barna au oferit faza fazelor în actualul campionat.

Fostul rapidist a încercat să respingă o minge simplă, în careu, dar l-a nimerit în picior pe colegul său, iar balonul a sărit în plasa nefericitului Bornescu. 0-2!

Voluntariul a reintrat în meci după golul splendid al lui Bălan, unul dintre cei mai buni executanţi de lovituri libere din preajma careului. Atât şi nimic mai mult pentru echipa prezidată de Dumitru Dragomir, care îşi complică serios misiunea de a evita retrogradarea.

În schimb, Iaşi s-a salvat aseară de la retrogradare, din punct de vedere matematic, însă obiectivul e altul în Copou: la cum arată echipa, e principala favorită pentru ca în iulie să joace în turul 2 preliminar în Europa League.

Voluntari a avut două penalty-uri

Centralul Marcel Bârsan a produs două erori majore la meciul de ieri. Ambele în defavoarea echipei gazdă. Mai întâi, n-a văzut faultul în careu produs de Ionuţ Voicu asupra lui Voduţ, după care în minutele de prelungiri ale întâlnirii, Frăsinescu a făcut şi el un fault clar, tot în propria suprafaţă de pedeapsă, însă nici de această dată arbitrul bucureştean n-a văzut incorectitudinea şi a lăsat jocul să continue.

"Probabil că meciul pe care îl vom juca la Craiova, peste două etape, va fi decisiv în privinţa stabilirii echipei care va termina pe primul loc în play-out şi, implicit, care va merge în Europa"
Andrei Cristea, atacant CSMS Iaşi

570de minute consecutive fără gol a adunat Grahovac până la golul de ieri al lui Adrian Bălan, cea mai lungă serie de invincibilitate din acest campionat, a doua îi aparţine lui Cerniauskas, 509 minute

voluntari csms 1 2

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
1676739039261473
Iosif Boncu  •  10 Mai 2016, 11:07

A avut dreptate Ganea când la dat afară pe Maftei. Acum alții la-u adus înapoi și aveți rezultatul.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează