FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - VIITORUL 2-2

VIDEO După ce a marcat în meciul cu ”şepcile roşii”, Bogdan Mitrea dezvăluie: "Am visat să joc la U"

Articol de - Publicat luni, 27 octombrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 26 octombrie 2014 23:27

Marcatorul golui secund al Viitorului din meciul de sîmbătă, Bogdan Mitrea, a început fotbalul la Universitatea, dar nu a evoluat niciodată pentru echipa mare.

Căpitanul Viitorului, Bogdan Mitrea, 26 de ani, născut la Cluj, spune că echipa apropiată sufletului său este U Cluj. "Am visat de mic copil să îmbrac tricoul Universităţii Cluj. Am fost în tribune pe vechiul " Moina", am fost apoi copil de mingi şi visam să joc într-o zi la echipa mare. Din păcate, nu s-a putut", a declarat Bogdan pentru stiridesport.ro.

VIDEO: Vezi AICI golul!

Mitrea a povestit şi relaţia pe care o are cu "Regele" Hagi: "M-am simţit bine aici din prima, am cîştigat încredere. Gheorghe Hagi e un om extraordinar şi mi-a dat multe sfaturi utile. Dînsul mi-a spus să bat loviturile libere şi să trag la poartă mai mult, iar acum am deja 3 goluri în actualul sezon. E un om extraordinar, vorbeşte foarte mult cu noi, ne explică de fiecare dată ce trebuie să facem, ne dă cele mai bune sfaturi. E o onoare să lucrez cu el".

700.000 de euro valorează Mitrea, conform transfermarkt.de

"Sînt un fan al fotbalului italian şi mi-ar plăcea să joc acolo într-o zi. Mai am însă mult de muncit. Dar sînt încrezător în forţele mele" (Bogdan Mitrea pentru ştiridesport.ro)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
breitner
breitner  •  27 Octombrie 2014, 09:38

Alt "pusti" in echipa regelui analfabetilor!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează