FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - OŢELUL GALAŢI

VIDEO Echipa lui Hagi cîştigă fară emoţii » Viitorul - Oţelul Galaţi 3-0

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 octombrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 18 octombrie 2014 17:58

Viitorul lui Gheorghe Hagi a primit vizita Oţelului Galaţi într-un meci din etapa a XI-a a Ligii I.

Viitorul a avut un meci uşor, din minutul 33, cînd Mitrea a deschis scorul din penalty şi Oţelul a rămas în 10 oameni, după eliminarea lui Cucu.

Elevii lui Hagi au majorat scorul în minutul 45 prin golul lui Bonilla, iar în repriza a doua, acelaşi Bonilla a reuşit dubla.

Prin această victorie, Viitorul a urcat pe locul 10, cu 12 puncte, iar Oţelul Galaţi a rămas pe ultimul loc, cu 5 puncte.


Vezi VIDEO cu golul înscris de Mitrea

Vezi VIDEO cu golul înscris de Bonilla

Vezi VIDEO cu golul de 3-0 înscris de Bonilla

Primul meci între cele două a avut loc pe 15 septembrie 2012, 1-1 la Galaţi, goluri Viglianti şi Nicolae Dică. În returul stagiunii 2012/13 s-a consemnat singura remiză albă. În 2013/14 au fost două jocuri spectaculoase, 4-3 pentru Viitorul la Chiajna în tur şi 4-1 pentru Oţelul la malul Dunării.

Echipele de start:

Viitorul: Buzbuchi - Manea, Mamele, Ţîru, Mitrea - Andelkovici, Daminuţă, Mitriţă, Fl. Tănase, Benzar - Bonilla
Rezerve: Balauru, Marin, Markus, Periu, Nikolov, Seroni, Neacşa

Otelul: Hotoboc - Karlik, Miron, Sipovic, Popescu - Brigido, Cucu, Cojoc, Cernat, Popa - Jula
Rezerve: Abraham, Mişelăricu, Grădinaru, Murgoci, Milea, Zaharia, Tudorie

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (42)
ipsilante
ipsilante  •  19 Octombrie 2014, 14:22

Asa este! Viitorul lui Hagi, cu Coltescu in componenta, a castigat fara probleme in fata Otelului! De ani, circul pentru mentinerea junghiului, Viitorul, in Liga I, devine din ce in ce mai ridicol. Eu il apreciez pe Hagi si ce face el cu academia lui. Dar de aici si pana la dezgustatorul circ, e cale lunga. De ce s-o lasa umilit acest om? Mai bine ar cere FRF si Ligii sa mentina Viitorul in Liga I, indifirent de rezultate... Ar fi mai echitabil! Cu Otelul, Coltescu a fost jenant de ridicol! Chiar INFRACTOR! Daca nimeni nu se sesizeaza, Liga I devine o un fel de mafie, mai a DRACULUI DECAT PE VREMEA COMUNISTA! Rusine HAGI & Coltescu! Rusine FRF & LPF!

costeltudor
costeltudor  •  18 Octombrie 2014, 23:14

Mare antrenor acest hagi.Incepe iar sa aplice tot ce a învățat de la clanul mafiot becali.

d_3amon
d_3amon  •  18 Octombrie 2014, 18:58

sinucigasul cand nu poate ajuta 5toaia, ajuta satelitul acesteia, viitorul de nicaieri. hagi e reje si la umblat la arbitrii si blaturi. asa reje, as fotbal.

Vezi toate comentariile (42)
Comentează