FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - PETROLUL 3-2

VIDEO Edward the Great » Oltenii au egalat Viitorul în clasament după 3-2 cu Petrolul

Săpunaru transformă penalty-ul de 1-0
Săpunaru transformă penalty-ul de 1-0

Articol de - Publicat marti, 24 noiembrie 2015 00:00

Suspendatul Iordănescu jr. și-a condus magistral băieții din lojă către o victorie lejeră, chiar dacă oaspeții au marcat de două ori pe final, pe baza relaxării gazdelor.

Chiar dacă nu e cea mai potrivită asemănare, echipa lui Iordănescu începe să semene cu Pandurii lui Grigoraș, cei care au atras mulți oameni din publicul neutru din România prin stilul degajat de joc.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Cu ce a venit Edward în plus? Mai multă exactitate! Gorjenii lasă impresia că fiecare acțiune a mai fost exersată de cîteva sute de ori la antrenamente. Traseele exacte au devenit o obișnuință, iar gazdele au făcut ușor 3-0 în prima oră de joc.

De remarcat Săpunaru, care a făcut un meci excelent ca închizător, deși postul său de bază este pe partea dreaptă a apărării. Hora a arătat clasă și a demonstrat că atît timp cît nu se accidentează, Pandurii n-au nevoie de un vîrf de careu veritabil. Poate fi o variantă pentru Franța 2016? În forma de acum, categoric da!

Nu totul a fost însă perfect pentru gazde. Vasco, altfel un fundaș bunicel, s-a relaxat exagerat, a încercat să iasă elegant din apărare și Marinescu a marcat ceea ce părea a fi golul de onoare. Dar "lupii" au reușit să mai puncteze o dată prin Lemnaru la ultima fază a meciului. Prea tîrziu pentru ei!

Despre Astra și Viitorul puteam spune că sînt echipele care joacă fotbal în Liga 1. Ușor, ușor, oltenii și-au făcut și ei loc în această companie selectă și pot spera, deși nu o vor recunoaște, și la o clasare în top 3. Foarte probabil, după cum au arătat aseară. Totul e să-și pună la punct și apărarea!

Doar 200 de fani

Oficialii clubului gorjean au decis ca încasările obținute în urma vînzării de bilete să meargă la familiile victimelor tragediei din Colectiv. Cu toate acestea, fanii din Severin nu au venit în număr mare. Dimpotrivă, doar 200 de suporteri au plătit între 5 și 15 lei pentru a vedea la lucru trupa lui Edward Iordănescu.

Au mai avut un penalty!

Deși gorjenii au deschis scorul dintr-o lovitură de pedeapsă prin Săpunaru, trupa lui Edward Iordănescu a mai solicitat un 11 metri în minutul 23. Francezul Faug-Porret a încercat să degajeze din careu, a dat pe lîngă minge și a căzut cu mîna pe minge, însă Chivulete nu a dat nimic.

"E un gol pentru moralul meu, pentru că nu am mai marcat de mult. Am dat dovadă de caracter, păcat că am plecat învinși"
Valentin Lemnaru, atacant Petrolul

"Dedic golul familiei mele! Dacă vom trata meciurile următoare cum am tratat ultimele 20 de minute de astăzi, vom rata play-off-ul!"
Cristian Săpunaru, mijlocaș Pandurii

"Ne dorim de la meci la meci să vină o victorie și cred că echipele cu care jucăm nu sînt atît de bune încît să pierdem mereu. Luăm goluri foarte ușor. Nu știu ce scuze să mai găsim"
Laurențiu Marinescu, mijlocaș Petrolul

pandurii petrolul 3 2

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
un_gazar
un_gazar  •  24 Noiembrie 2015, 18:20
Postat de foxy pe 24 Noiembrie 2015, 14:01

Sunt pe aici doi frustrati care afirma cum ca aseara Pandurii a primit gratuit penalty...Eu,zic asa...a fost mie la miliard penalty si a mai fost inca unul ptr hent la 1-0 care nu s-a dat..Urla frustrarea in unu-doi de pe aici(nu le dau numele ca nu e frumos),dar ar trebuii sa nu se mai uite la fotbal ptr ca nu-i cunosc regulile de joc...

Pandurii sunt echipa mai buna si au castigat meritat.Penalty-ul este indoielnic.Cat despre mie la miliard asta inseamna 1/1.000.000.Nici nu stiu daca ti-e greu cu exprimarea sau cu matematica.. Si mai presus de toate: hai PETROLUL!

jianu_pandurii
jianu_pandurii  •  24 Noiembrie 2015, 18:08

penaltiul acordat a fost unul prea evident, necontestat de niciun comentator. Problema este ca Pandurii a fost furata sistematic in acest tur iar Iordanescu jr. este suspendat pe nedrept pnetru proteste. Pana la urma te saturi sa tot fii furat cu nesimtore. Si in meciul de ieri, toti specialistii au concluzionat ca Pandurii a fost furata grav in ciuda victoriei. In minutul 22, Chivulete nu a acordat penalty, ca urmare a jucării balonului cu mâna de către Faugh Porret. Factorul agravant este ca la această faza, arbitrul a decis să nu ţină seama de semnalizarea asistentului Bârleanu care a semnalizat promt ca petrolistul a lovit mingea cu mana. In alte conditii o asemenea greseala uriasa si as zice deliberata, ar fi putut inflenta rezultatul final.

foxy
foxy  •  24 Noiembrie 2015, 14:01

Sunt pe aici doi frustrati care afirma cum ca aseara Pandurii a primit gratuit penalty...Eu,zic asa...a fost mie la miliard penalty si a mai fost inca unul ptr hent la 1-0 care nu s-a dat..Urla frustrarea in unu-doi de pe aici(nu le dau numele ca nu e frumos),dar ar trebuii sa nu se mai uite la fotbal ptr ca nu-i cunosc regulile de joc...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close