FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - CFR CLUJ 0-0

VIDEO Egal viu » Concordia şi CFR au oferit un meci frumos, dar lipsit de goluri: 0-0

6-3 pentru CFR Cluj a fost raportul ocaziilor la partida de aseară
6-3 pentru CFR Cluj a fost raportul ocaziilor la partida de aseară

Articol de GSP - Publicat luni, 04 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 03 noiembrie 2013 22:21

Cele două echipe au remizat fără goluri, dar partida a fost una bogată în ocazii.

Chirilă şi Grigoraş sînt tehnicieni care vor goluri şi ne aştepta un meci pe contre. Socoteala de acasă s-a potrivit cu cea din tîrg şi primul care a ieşit la rampă a fost Onduku.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Nigerianul a trimis puţin peste poartă la o centrare a lui Creţu. Cadu a replicat cu un "cap" puţin peste poartă. Showman-ul Onduku şi-a continuat spectacolul şi înainte de pauză, cînd centrarea mijlocaşului nu a putut fi transformată de Serediuc.

Repriza a doua? Tot Onduku! Pătrundere în centru, şut violent, Felgueiras a salvat. Ardelenii au replicat prin "capul" lui Florin Costea (76) şi şutul lui Gabionetta peste poartă (79). Onduku a mai încercat o dată, dar şutul său din afara careului a fost reţinut de Felgueiras (85)

A fost spectacol, dar nu de ajuns pentru ca trei puncte să ajungă la una dintre echipe.

Ce-a spus Grigoraş după meci
- "Am întîlnit o echipă ambiţioasă, ştiam lucrul acesta, ne-a pus şi ceva probleme. N-am făcut un meci excelent, dar am avut cîteva şanse de a marca, din păcate, n-am făcut-o"
- "Nu ne ajută deloc acest egal, e precum o înfrîngere pentru noi. O victorie la Chiajna şi una acasă în etapa viitoare ne-ar fi dus acolo, sus, între primele locuri ale clasamentului"
- "Voiculeţ şi Ogbu au fost schimbaţi pentru că au acuzat probleme medicale. Nu ştiu acum care e situaţia lor, dar sper să-i am la dispoziţie pentru meciul cu Dinamo"

Ce-a spus Chirilă după meci
- "CFR-ul are un antrenor foarte mare şi munca lui începe să se vadă. Le-am zis elevilor mei înaintea partidei că adversarul cel mai periculos al nostru e creierul lui Grigoraş"
- "Forţa grupului şi organizarea meciului sînt secretele noastre. Ştiam că ne sînt superiori individual, dar am evitat duelurile unu contra unu şi am avut o posesie bună în faţa uneia dintre cele mai bune echipe din România"
- "Iată că jucătorii mei tineri se transformă din speranţe în certitudini. Construim frumos, mergem înainte fără să cumpărăm. Serediuc şi Onduku au fost doi jucători foarte buni, agresivi, au făcut o partidă mare, ca toţi ceilalţi jucători ai mei"

593555-chiajna-cfr-0-0.jpg

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
c24
c24  •  04 Noiembrie 2013, 17:48
Postat de van_daame pe 04 Noiembrie 2013, 10:59

La momentul respectiv si eu am blamat demiterea lui Rednic. Dar dupa ce a venit Grigoras am vazut lacunele in pregatirea fizica a jucatorilor, lacune de care doar Rednic este raspunzator. In alta ordine de idei ma bucur foarte mult ca CFR a dorit si a reusit sa-l aduca pe Grigoras si sper sa stea cat mai mult pe banca noastra, indiferent de parcursul din acest sezon (care este oricum compromis).

Rednic a fost in cardasie cu prodanca. Rolul lui la Cluj a fost sa incurce CFR-ul. Rednic =excroc ordinar.

cartgrigorescu
cartgrigorescu  •  04 Noiembrie 2013, 11:10

Ce lipseste CFR-ului? Jucatori. Grigoras de fapt joaca cu 9 jucatori de camp. Tade si Ogbu nu sunt fotbalisti. Doar mimeaza fotbalul. Velayos, Hora sunt penibili. Din pacate nici Costea, Deac, Batin si Maah nu joaca bine. In spate Cadu este deja depasit: si tehnic, si fizic. Muniru si Djokovic sunt mediocri. Mai raman 5-6 jucatori, care insa nu formeaza un lot sau un 11 de nivelul anilor anteriori.

van_daame
van_daame  •  04 Noiembrie 2013, 10:59
Postat de alfa_centauri pe 04 Noiembrie 2013, 09:34

Ce lipseste la CFR pentru a face performanta este stabilitatea pe banca tehnica. Sunt de parere ca nu trebuia dat afara Rednic. Sa vedem cat o sa mai stea si Grigoras. Arpy.. defapt Muresan nu prea are rabdare cu un antrenor. Sper ca pana la finalul campionatului sa prindem top 5!

La momentul respectiv si eu am blamat demiterea lui Rednic. Dar dupa ce a venit Grigoras am vazut lacunele in pregatirea fizica a jucatorilor, lacune de care doar Rednic este raspunzator. In alta ordine de idei ma bucur foarte mult ca CFR a dorit si a reusit sa-l aduca pe Grigoras si sper sa stea cat mai mult pe banca noastra, indiferent de parcursul din acest sezon (care este oricum compromis).

Vezi toate comentariile (5)
Comentează