FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - GAZ METAN 2-1

VIDEO EKG vişiniu » Rapidul se impune în stilul său caracteristic: 2-1 cu Gaz Metan

Romeo Surdu a obţinut penalty-ul din care rapidiştii au reuşit victoria.
Romeo Surdu a obţinut penalty-ul din care rapidiştii au reuşit victoria.

Articol de - Publicat marti, 20 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 20 noiembrie 2012 00:04

Giuleştenii s-au impus cu 2-1 în faţa lui Gaz Metan, după ce au fost conduşi cu 1-0 şi au avut un om în minus.

Din Rapid a rămas doar numele, o echipă fără jucători capabili de performanţă, vorba lui Sabău: "Sînt plafonaţi, n-au motivaţie", fără un antrenor principal, avînd în vedere salariul lui Rada de 1.800 de euro pe lună, fără patron, Copos dîndu-şi singur "ban" în Grant, iar aseară şi fără fani.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Într-o asemenea atmosferă e greu să te mai gîndeşti la obiective, lucru ce s-a văzut aseară încă din primele minute, cînd Gazul lui Pustai s-a instalat bine în jumătatea giuleşteană. Intervenţiile lui Pecanha la şuturile lui Llullaku şi plasamentul bun al lui Coman au păstrat tabela intactă. Rapidul s-a trezit după un sfert de oră, dar Ilijoski şi-a bătut joc de mingea primită în 5 metri de la Ioniţă, luîndu-l la ţintă pe Pleşca.

Macedoneanul i-a dat mai multe emoţii cu un şut din voleu de la 20 de metri în minutul 23. Terenul s-a înclinat iar, Astafei a scăpat din marcajul lui Milisavljevici, dar Pecanha s-a mai opus o dată (26). În zadar, pentru că Burcă l-a faultat în careu pe Eric, văzînd şi al doilea "galben" în 5 minute, iar brazilianul a deschis scorul! Cu un om în minus, alb-vişiniii mai sperau doar la o minune precum cea din meciul cu CFR.

După pauză, aceasta a devenit posibilă. Negru a primit uşor al doilea "galben" şi a mers după Burcă la vestiar. Numai că Roman s-a făcut de rîs în două rînduri şi Rada a forţat cu Surdu. Cel care a egalat a fost însă Ioniţă, şut năprasnic în vinclu, din întoarcere (78).

Două minute mai tîrziu, Romică a obţinut un penalty şi Herea l-a învins pe Pleşca pentru o victorie ce o duce pe Rapid pe locul 6, depăşindu-le pe CFR şi Dinamo.

"Am avut trei şanse de a marca pe contraatac chiar înainte de a încasa primul gol. Se pare că nu putem lua punct din Giuleşti, de cîţiva ani conducem, dar apoi pierdem" (Cristi Pustai, antrenor Gaz Metan)

"La pauză, eram siguri că batem! Nu ne gîndim doar la bani, cum se spune, ci jucăm cu sufletul pentru Rapid. Dacă avem şi rezultate, sigur vor veni şi banii!" (Ovidiu Herea, mijlocaş Rapid)

"Sînt antrenorul Rapidului, secund, principal, sînt orice! Eu ajut echipa asta indiferent de poziţie, dar mai important e că băieţii ăştia au cîştigat, echipa asta trăieşte, cu toate problemele care sînt!" (Marian Rada, antrenor Rapid)

538264-rapid.jpg

ALTE ŞTIRI DE LA MECI:

Ilijoski, ironii către Rada
După eliminarea lui Burcă, Marian Rada a ales să-l înlocuiască pe Ilijoski pentru a-l introduce pe Oros în centrul defensivei. Atacantul macedonean s-a arătat deranjat de decizia antrenorului, părăsind gazonul foarte încet şi zîmbind ironic. Ilijoski n-a dat mîna cu nimeni de pe banca tehnică şi a mers direct la vestiare.

Inbox
- Aproximativ 20 de suporteri s-au strîns la porţile stadionului înaintea partidei de aseară pentru a protesta împotriva conducerii, însă Copos şi Taban n-au venit la meci.
- În minutul 12, giuleştenii au cerut penalty la o intervenţie a lui Frăsinescu asupra lui Abrudan. Rapidiştii au acuzat că stoperul lor a fost ţinut în careu.
- Roman a vrut să execute el penalty-ul obţinut de Herea, însă Pavlovici l-a îndepărtat de lîngă punctul cu var. Cei doi au avut un schimb dur de replici pe gazon.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (31)
danibozovici1
danibozovici1  •  20 Noiembrie 2012, 22:24
Postat de liviuzt pe 20 Noiembrie 2012, 20:21

Sa nascut un nou Lacatus (adica SURDU) si poate nu ai observat sa gandit arbitru ce sa dea cartonas (pt simulare) sau 11 m si a dus mana intai la buzunar dar sa nu o fure a aratat intai punctu cu var ca altfel il rupeau rapidisti. Acum cred ca regreta arbitru dar faptul e consumat:)))

ce de prosti p-aici!!!

liviuzt
liviuzt  •  20 Noiembrie 2012, 20:21
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Sa nascut un nou Lacatus (adica SURDU) si poate nu ai observat sa gandit arbitru ce sa dea cartonas (pt simulare) sau 11 m si a dus mana intai la buzunar dar sa nu o fure a aratat intai punctu cu var ca altfel il rupeau rapidisti. Acum cred ca regreta arbitru dar faptul e consumat:)))

liviuzt
liviuzt  •  20 Noiembrie 2012, 20:16
Postat de samartinean pe 20 Noiembrie 2012, 16:25

Zai sa crapi in cancer...ai uitat anul trecut cum o picat Dinamo din retur si a luat CFR campionatu?....anul acesta ii al Stelutei...

Vrei sa spui ca pica steau si il ia alta...:)))?

Vezi toate comentariile (31)
Comentează