FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - RAPID 0-0

VIDEO Eliminare corectă! » Cartonaşul roşu luat de Herea a fost acordat corect de Colţescu

Herea dăduse două goluri la precedentul meci al giuleștenilor în Ștefan cel Mare
Herea dăduse două goluri la precedentul meci al giuleștenilor în Ștefan cel Mare

Articol de , - Publicat luni, 19 septembrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 19 septembrie 2011 09:33

Colţescu a interpretat bine faza din finalul primei reprize, cînd rapidistul Herea l-a atacat dur pe dinamovistul Grigore şi a dictat cartonaş roşu. Şi Răzvan Lucescu a fost eliminat din cauza protestelor.

Vezi AICI rezumatul VIDEO de la Dinamo-Rapid 0-0

Foarte bine poziţionat vizavi de fază, arbitrul Sebastian Colţescu i-a acordat direct cartonaş roşu rapidistului Herea pentru un fault la dinamovistul Dragoş Grigore în minutul 44. "Centralul" craiovean a considerat că giuleşteanul a atacat cu talpa sus, atac periculos. Specialiştii în arbitraj contactaţi de Gazeta Sporturilor la pauza meciului au declarat că decizia lui Colţescu a fost corectă şi Herea merita eliminat.

Lucescu junior, trimis în tribună
Pe moment, Herea nu a protestat, nici Răzvan Lucescu, doar jucătorii l-au înconjurat pe arbitru şi l-au criticat dur şi răstit pentru decizie. Surdu a văzut şi el cartonaş galben. Cînd au mers spre cabine, Răzvan Lucescu s-a repezit în Colţescu. Umăr lîngă umăr, i s-a adresat arbitrului: "Ţi-ai bătut joc de noi! Ţi-ai bătut joc de noi!". Şi gesticula nervos. Craioveanul îi făcea semne să se potolească, altfel îl trimite în tribune. Lucru ce s-a şi petrecut! Lucescu junior nu a mai fost în repriza secundă pe bancă, eliminat fiind de Colţescu! Arbitrul l-a aşteptat în gura tunelului pe tehnician şi i-a comunicat decizia, Lucescu protestînd vehement şi cu gesturi largi. Antrenorul rapidist e recidivist, fiind la a doua eliminare după meciul cu Ceahlăul, riscînd cel puţin două etape de suspendare.

3 cartonaşe roşii a încasat Herea în ultimul an

Inbox:
- Dani Coman şchiopăta la pauză, cînd a intrat la cabine, după ce s-a lovit în aceeaşi fază cu Kone şi apoi cu Rus. Portarul giuleştean a reintrat pe teren, chiar dacă avea dureri destul de mari.
- Rapidiştii au evoluat aseară cu aceleaşi tricouri precum la Tel Aviv, cu Hapoel (1-0). Echipamentul a avut pe mînecă şi emblema de Europa League.
- Djakaridja Kone a revenit în formula de start a "cîinilor", după ce-a pierdut meciul de la Vaslui, din cauză că a stat lîngă soţia sa, care i-a născut al doilea copil.
- Alexa şi-a renegat trecutul dinamovist, scandînd cu galeria Rapidului împotriva "cîinilor". A luat cartonaş galben în minutul 40 şi pierde meciul cu CFR Cluj al echipei sale. A fost luat în colimator de fanii din Ştefan cel Mare, care i-au reproşat trădarea, mai ales că închizătorul declarase în trecut că "în Capitală voi evolua doar pentru Dinamo".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (41)
zelea
zelea  •  20 Septembrie 2011, 22:25
Postat de daniel_83 pe 19 Septembrie 2011, 10:06

O rusine de jurnalisti astia care au scris articolul. Inteleg sa fi dinamovist dar chiar asa sa manipulezi opinia publica cu minciunile care le scrieti?....

Ce ai pus deasupra siglei?Anii care a stat Crrrapiduletul in B??

zelea
zelea  •  20 Septembrie 2011, 22:16
Postat de sylar_1923 pe 19 Septembrie 2011, 03:46

Ma intreb cum de nu le e rusine acestor "oameni" sa scrie aceste articole "di merda" cum ar zice italianul. In plus fata de asta, nu stiu ce specialisti in arbitraj ati contactat voi, de au spus aceasta ineptie, cum ca "rosul" luat de Herea ar fi corect. Dar voi, ziaristii lu' peste prajit nu aveti propria opinie ? Voi ce sunteti, aparate de regurgitat a ceea ce zic altii ?? Eu in acest moment nu sunt in tara, m-am uitat la meci impreuna cu un amic care nu e roman, si a ramas perplex cand a vazut ca Herea a luat cartonas rosu DIRECT. M-a intrebat: "per che roso??" si i-am raspuns "perche in questo modo si fa in Romania". Banuiesc ca e evident

Asta vrea sa ne arate ca-i intre macaronari!!!:-)

nirocx
nirocx  •  19 Septembrie 2011, 14:50
Postat de sylar_1923 pe 19 Septembrie 2011, 03:57

Traducerea e evidenta. Adica cum frate, eu alerg cu mingea la picior, vine un babalau prin alunecare, iar eu il calc pe babalau pe picior pentru ca el vine cu ambele picioare inainte. Pai unde altundeva sa calc, in afara de piciorul babalaului ? Ca eu alerg, n-am cum sa ma feresc, altfel risc accidentare. Eliminarea asta a fost data atat de amatoreasca. Mai ales in conditiile in care faza s-a petrecut la jumatatea terenului. De fiecare data cand se intampla astfel de eliminari NEJUSTIFICATE, ma duce gandul la o intrare care avut-o Nesu asupra lui Badoi intr-un Rapid - steaua de acum cativa ani, in care Nesu pur si simplu a alunecat cu picioarele sus (deci de rosu), in fundul lui Badoi.

daca te-ai fi uitat la meciul Dinamo-Rapid ai fi vazut ca Herea a anticipat locul unde va veni piciorul adversarului si acolo si-a pus talpa (se vede clar, doar sa vrei sa vezi corect). Sunt de principiul: sa castige cel mai bun, si nu-s de acord ca asemenea faulturi sa existe. Numai cine n-a jucat fotbal nu stie ce inseamna sa primesti niste crampoane in tibie

Vezi toate comentariile (41)
Comentează