FOTBAL  »  Superliga  »  CEAHLĂUL - CS SEVERIN 1-0

VIDEO Erou după 7 luni » Jovici s-a întors cu un meci perfect în poarta Ceahlăului, 1-0 cu Severin

Articol de - Publicat luni, 01 aprilie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 31 martie 2013 21:24

Costel Enache a fost inspirat ieri: a mizat pe Bojan Jovici, care nu mai jucase din august 2012, iar portarul sîrb a făcut un meci perfect, parînd un penalty în minutul 50


Cîteodată, disperarea poate naşte spectacol. Meciul dintre Ceahlăul şi Severin este exemplul perfect. Cele două echipe, cu ameninţarea retrogradării, nu s-au gîndit nici o clipă la consecinţe şi s-au aruncat în atac încă de la început. Marian Constantinescu, atacantul moldovenilor, a fost cel mai activ jucător de pe teren. A creat cele mai multe ocazii, dar le-a şi ratat, spre exasperarea lui Costel Enache.

Click aici pentru rezumatul VIDEO!

Partida a avut două momente-cheie. În primul rînd, acelaşi Constantinescu a centrat pentru Marc, în minutul 38, iar acesta a înscris cu latul, după o ezitare a portarului oltenilor, Panagopoulos. 1-0! Cel de-al doilea moment decisiv s-a consumat în minutul 50: Ichim a faultat în careu, iar portarul Jovici a apărat penalty-ul executat de Florin Costea. Portarul sîrb nu mai jucase în Liga 1 de pe 27 august, cînd a primit 3 goluri de la Viitorul Constanţa.

Meciul s-a terminat prin victoria la limită a nemţenilor, cele trei puncte ducîndu-i pe băieţii lui Costel Enache la patru lungimi de ultimul loc retrogradant.

"Ne-am pus mari speranţe în acest joc, dar am început foarte slab. A doua parte a fost controlată de noi, păcat de penalty-ul ratat de Costea. Rămînem şi la mîna altor echipe, salvarea se joacă"
Ionel Gane, antrenor CS Severin

"Aveam nevoie de aceste puncte pentru evitarea retrogradării. Nu am crezut că ocaziile noastre se vor răzbuna şi vom primi gol, nu sînt un tip superstiţios"
Costel Enache, antrenor Ceahlăul

565752-caseta-ceahlaul.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
fcbm
fcbm  •  01 Aprilie 2013, 18:41

Azi este si ziua lui ! La multi ani ,Bojan ! (Nu e pacaleala!)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează