FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - ASTRA 1-1

VIDEO EuroPunct » Gorjenii au smuls o remiză, 1-1 cu Astra, şi au obţinut locul 2 şi o calificare istorică în Europa League

Articol de - Publicat joi, 30 mai 2013 00:00 / Actualizat joi, 30 mai 2013 00:43

La o zi după petrecerea de campioană a Stelei, Liga 1 încă mai avea secrete.

Departe de medaliile de campioni, sticlele de şampanie sau interviurile de pe autobuzul descoperit, dar cu miza Europa League, Pandurii şi Astra aveau să ofere una dintre cele mai frumoase prime reprize ale acestui an. Deşi încheiată cu un singur gol, marcat de Bukari, în minutul 33, după o centrare perfectă a lui Tembo, prima parte a încîntat prin faze de poartă, şuturi şi driblinguri spectaculoase.

Click aici pentru VIDEO!

După pauză, Pustai a simţit că trebuie să mute: a ieşit ineficientul Matulevicius, iar un alt obişnuit al marilor ratări i-a luat locul, Lemnaru. Nu a fost cazul şi în meciul cu Astra. La cîteva secunde după ce a intrat pe teren, Lemnaru a marcat şi i-a readus pe gorjeni în joc, printr-un "cap" perfect din 6 metri.

Fără alte faze, după patru minute de prelungire, arbitrul a fluierat, iar fanii gorjenilor au invadat terenul pentru a sărbători o seară istorică pentru echipa din Tg. Jiu.

"Sînt extrem de fericit! Îl felicit şi pe Grigoraş, a făcut o treabă minunată. Îmi felicit foştii mei jucători de la Gaz Metan, le mulţumesc, o să le dau o pizza cînd merg la Mediaş!"
Cristian Pustai, antrenor Pandurii

573532-caseta-astra.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
sergiuno1
sergiuno1  •  30 Mai 2013, 23:35

Felicitari Pandurilor stiu ca sanse prea mari nu sunt in europa dar sa mai joace si alti decat dinamo care erau scosi din primul tur.....

 •  30 Mai 2013, 11:45
Postat de alpin pe 30 Mai 2013, 09:16

Mult succes gorjenilor in Liga Campionilor!!!

Sunt ceangau si am boala pe romani, stau pe forum zi lumina si postez mizerii hortiste , tin cu doua clubului blatiste si dopate , Juventus si Kolosvari Club iar nenea Arpy Keliosul imi plateste postarile .

thumbzilla..
thumbzilla..  •  30 Mai 2013, 11:34
Postat de alpin pe 30 Mai 2013, 09:16

Mult succes gorjenilor in Liga Campionilor!!!

unde ti-e cainele bre?a luat vacanta? :))))

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close