FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

VIDEO Fanii Rapidului au devalizat o benzinărie » Reacţia poliţiei a fost fabuloasă

Articol de GSP - Publicat luni, 06 aprilie 2015 19:09

Peste o sută de suporteri ai Rapidului au vandalizat sîmbătă seară o staţie de benzină din judeţul Alba. Dulciuri, băuturi sau ochelari de soare s-au numărat printre cele furate de giuleşteni.

Suporterii alb-vişiniilor treceau prin Alba pentru a ajunge la meciul dintre Universitatea Cluj şi Rapid, pe care "studenţii" l-au cîştigat cu 1-0. Fanii au făcut o escală la una dintre benzinăriile de la ieşirea din Aiud de unde au furat tot ce le-a picat în mînă, anunţă Monitorul de Alba.

În imaginile de mai jos se poate observa cum tinerii au profitat de faptul că vînzătoarea era ocupată cu încasarea produselor altora şi au furat fără nici o jenă. Unul dintre fanii Rapidului a ieşit cu trei doze de bere în mînă, altul cu mai multe dulciuri, iar un altul a furat o pereche de ochelari.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au luat măsuri serioase: au încercat să-i convingă pe suporteri să se întoarcă la benzinărie şi să-şi plătească bunurile furate ☺️ .

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (150)
gyullio
gyullio  •  06 Aprilie 2015, 20:02

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rangers94
rangers94  •  06 Aprilie 2015, 19:55
Postat de inginerul. pe 06 Aprilie 2015, 19:50

Vad ca esti un mare deontolog. Ca tot veni vorba, ce poti spune despre astia : http://www.libertatea.ro/detalii/articol/Fanii-stelisti-au-spart-o-benzinarie-211269.html

Asumati-va raspunderea fara a da alte exemple . ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

randoom_._
randoom_._  •  06 Aprilie 2015, 20:23
Postat de adrian84 pe 06 Aprilie 2015, 20:11

:)))))))))) Esti irecuperabil. Nu sunt nici o clona, mi-am recuperat primul meu cont pe care l-am avut aici, cont de pe care am avut cele mai multe comentarii. Si mai lasa cuvintele cu 9999 sau alte cifre, comenteaza si tu calm, fara injuraturi si fara iesiri violente.

eu sunt calm,dar nu inteleg de ce ma ataci. am vorbit eu cu tine vreodata? numai daca esti o clona antistelista m-ai ataca.

Vezi toate comentariile (150)
Comentează