FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - CFR CLUJ 1-1

VIDEO Floricele pe cîmpii » CFR a smuls un egal cu Petrolul, 1-1, dar rămîne fără victorie în 2013

Articol de - Publicat luni, 01 aprilie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 31 martie 2013 22:47

Meci spectaculos aseară, la Ploieşti, însă ”lupii” scrîşnesc din dinţi din cauza a două puncte pierdute, iar clujenii rămîn fără succes în 2013, în 7 meciuri în toate competiţiile


Petrolul a scăpat aseară victoria printre degete. "Lupii" au jonglat cu ocaziile, au irosit şansa de a atinge podiumul, după o primă repriză fascinantă prin jocul ofensiv prestat. Dar nu şi-au putut devora adversarul, care a revenit cînd nici clujenii nu se mai aşteptau. Felgueiras a fost omul providenţial pentru ardeleni, scoţînd din toate poziţiile.

Click aici pentru rezumatul VIDEO!

Au avut prada în gheare
În minutul 10, Hoban a irosit deschiderea scorului, după ce Rada a respins greşit. SuperMario a scos apoi, în minutul 17, "bomba" lui Marinescu din lovitură liberă. A continuat cu paradele, în minutul 25, la reluarea cu capul a lui Geraldo Alves. Erau momente cînd CFR era numărată în picioare, după ce Bornescu, minutul 6, a oferit un moment hilar, la un pas de a-i pune pe tavă un gol lui Kapetanos.

Weldon, viclean şi fără milă
Dar şi cei mai buni mai greşesc. Portughezul din poarta campioanei n-a prins balonul centrat de Alcenat, iar Hazma a făcut "lupii" din tribune să urle de fericire. Se vedea Europa mai bine la faţă de pe incandescenta arenă "Ilie Oană". Hamza, minutul 75, a scăpat singur spre buturile adverse, dar a alunecat incredibil cînd să trimită spre aţe.

Cînd ploieştenii se pregăteau să destupe şampania, Weldon, minutul 79, a fost prea liber în careu, Geraldo Alves l-a lăsat să facă orice a dorit el, iar brazilianul n-a iertat. Dacă grecul Kapetanos a fost ocolit de şansă, sud-americanul şi-a dovedit intransigenţa în avanposturi. Însă doar a stricat planurile prahovenilor, victoria tot n-a sosit în curtea clujenilor. Maah, minutul 81, era să îndolieze Ploieştiul, a fost deposedat în momentul şutului.

S-a încheiat 1-1 şi ambele echipe au părăsit supărate gazonul. Dar spectatorii au cîntat în continuare, apreciind spectacolul din teren, în fapt, succesul de aseară.

"Am pierdut două puncte importante tocmai cînd credeam că am închis jocul să securizăm victoria. Am plătit din cauza erorilor individuale. Spectatorii au avut un joc plăcut de urmărit"
Cosmin Contra, antrenor Petrolul

"N-am ştiut să gestionăm avantajul de pe tabelă. Am pierdut posesia, profunzimea, tot. Am strigat la jucători de era să leşin, dar aceştia parcă nu mi-au auzit sfaturile"
Cosmin Contra, antrenor Petrolul

"Am avut atitudine şi intensitate, în special în partea secundă. Schimbările făcute au fost bune şi pozitive. Cred că va veni curînd şi victoria pentru noi"
Paulo Sergio, antrenor CFR Cluj


Faze la limită în careu
În minutul 14, Bokila a pătruns în careu şi a cerut penalty la un contact cu Rada, însă arbitrul Cojocaru a lăsat jocul să continue. Reluările i-au dat dreptate "centralului". În minutul 72, Kapetanos a fost busculat în careu de către Guilherme. S-a ridicat apoi şi-a şutat periculos la poartă, mingea ducîndu-se extrem de aproape de poartă. Reluările au arătat că fundaşul Petrolului l-a jenat pe grec, erau circumstanţe de penalty, dar arbitrul Cojocaru poate avea credit, fiind bine poziţionat faţă de fază.

Contra s-a contrat cu Stăncioiu
În preajma debutului de partidă, Cosmin Contra a avut un schimb dur de replici cu Edi Stăncioiu. Antrenorul Petrolului a recunoscut incidentul după meci, cînd a declarat la DigiSport: "Astfel de lucruri se mai întîmplă în tensiunea care există, însă i-am cerut scuze la pauză, totul este în regulă între noi".

Hamza, gol după 13 etape
Tunisianul Hamza a reuşit golul care aduce totuşi un punct ploieştenilor. A punctat din nou după o pauză de 13 meciuri în campionat. Ultima sa reuşită fusese în runda a 11-a, cu Viitorul (2-1). Hamza a înscris al 7-lea gol în acest sezon, al 19-lea în Liga 1.

Iureş în vestiarul "lupilor"
"Guriţă" n-a digerat prea mult faptul că echipa sa a pierdut două puncte importante în lupta pentru Europa. A făcut scandal în vestiar la final. "Antrenorul ne-a certat după meci. Avea dreptate, trebuia să cîştigăm. Petrolul rămîne, oricum, favorită la locul 2. Kapetanos e cel mai bun vîrf din campionat, mă bucur că n-a marcat împotriva noastră", a comentat Geraldo Alves.

565785-caseta-petrolul.jpg

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (21)
cfrclujole
cfrclujole  •  02 Aprilie 2013, 00:34
Postat de vaalah pe 01 Aprilie 2013, 13:19

Clubul mafiei politice maghiare Kolozsvari Vasutas Sport Club in fiecare an cara o valiza mare cu bani lui Basescu Boc . Sunt documente oficiale in acest sens ! __________ În 2008, cel mai generos finanţator al PD-L la nivel naţional a fost, potrivit datelor publicate în Monitorul Oficial, „cetăţeanul” Arpad Paszkany, cu 1,45 milioane de lei.

Vad ca repeti acelasi lucru! Esti papagal sau balbait?

vaalah
vaalah  •  01 Aprilie 2013, 13:19

Clubul mafiei politice maghiare Kolozsvari Vasutas Sport Club in fiecare an cara o valiza mare cu bani lui Basescu Boc . Sunt documente oficiale in acest sens ! __________ În 2008, cel mai generos finanţator al PD-L la nivel naţional a fost, potrivit datelor publicate în Monitorul Oficial, „cetăţeanul” Arpad Paszkany, cu 1,45 milioane de lei.

albusibiu
albusibiu  •  01 Aprilie 2013, 12:28
Postat de daveroirl pe 01 Aprilie 2013, 11:59

inapoi in B cu mongolezii ,acolo le este locul !

Asa baiete, perfect asa! Arata specificul Stelei!

Vezi toate comentariile (21)
Comentează